(P) Anticariatul te poate ajuta să susții pasiunea copiilor pentru sport

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 11:06
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 11:09

Pregătirea pentru practicarea unui sport de performanță începe încă din copilărie și implică multă muncă, un antrenament intens, dar și cheltuieli pentru plata cursurilor și pentru achiziționarea unui echipament corespunzător etc.

Dacă îți dorești ca cel mic să practice constant sportul pe care îl îndrăgește, îți prezentăm modalitățile prin care poți să susții pasiunea copiilor pentru sport, dacă apelezi la un anticariat.

Prin serviciile pe care un anticariat ți le oferă, pe lângă acela de vânzare cărți din numeroase domenii, inclusiv cărți de sport, anticariatul îți pune la dispoziție și serviciul de cumpărare cărți, care implică evaluarea acestora și transportul gratuit la domiciliul tău pentru ridicarea cărților pe care vrei să le vinzi, indiferent de numărul acestora.

Un anticariat cumpără cărțile care nu îți mai sunt utile

Atunci când ai nevoie de o sumă de bani pentru a-i asigura celui mic toate cele necesare pentru continuarea sportului pe care îl practică, poți vinde unui anticariat cărțile care nu îți mai sunt utile. Indiferent de domeniul din care acestea fac parte, un anticariat le va cumpăra. Fie că ai cărți de sport, cărți pentru copii, literatură română sau străină, cărți de psihologie, parenting sau filosofie, anticariatul le va achiziționa și îți va da banii pentru cărțile tale în numerar, pe loc. Drept urmare, vei putea folosi imediat suma de bani respectivă. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul Cumpărăm cărți și să iei legătura, fie telefonic, fie prin completarea formularului de contact, cu anticarii care se deplasează la domicilul tău pentru a-ți cumpăra cărțile de care nu mai ai nevoie.

Beneficiile pe care le obții când alegi să colaborezi cu un anticariat:

1. Îți eliberezi spațiul rapid și eficient

Un anticariat dispune de mijloacele necesare pentru a ridica de la domiciliul tău chiar și un număr mare de cărți. Ca atare, dacă vrei să-ți eliberezi toată biblioteca, indiferent că-ți aparține, sau că ai moștenit-o de la părinți ori bunici, apelează la serviciile anticariatului. Poți face acest lucru și în situațiile în care te muți sau îți reamenajezi locuința. Tot ce trebuie să faci este să selectezi cărțile care nu îți mai sunt utile, să contactezi echipa de achiziții a anticarului și să încasezi banii pe volumele vândute.

2. Evaluare gratuită a tuturor cărților tale

Experiența în achiziția și vânzarea de carte a anticarilor îi recomandă pe aceștia să evalueze chiar și un număr mare de titluri. Evaluarea cărților se face pe baza mai multor criterii, precum: starea cărților, autorul, stocul existent, cerința pieței. Anticarii pot evalua, de asemenea, și cărți rare, ediții princeps ori titluri de bibliofilie, acestea putând valora sume considerabile.

3. Te ajută să susții pasiunea pentru sport a celor mici

Unul dintre cele mai mari beneficii de care ai parte când îți vinzi cărțile unui anticariat, pe lângă evaluarea corectă a volumelor tale, este acela că vei primi banii în numerar, pe loc, fără să fie nevoie să aștepți transferul bancar sau să te deplasezi la sediul anticariatului. Banii îi poți folosi pentru orice ai nevoie, inclusiv achiziția echipamentului sportiv pentru copii sau chiar a unor cărți de sport, astfel încât aceștia să poată cunoaște și partea teoretică a sportului pe care îl practică. 

4. Ajuți alți cititori să se bucure de lectură

Apelând la serviciile de cumpărare cărți ale unui anticariat iei parte la misiunea acestora de a face posibilă revenirea pe piață a acelor cărți care nu se mai găsesc în librării. În plus, ajuți și alți cititori să intre în posesia cărților pe care le caută și de care au nevoie. În acest fel, devii suporterul principal al lecturii, alături de echipa numeroasă a anticariatului care lucrează permanent pentru ca cititorii din întreaga țară să își găsească cărțile mult dorite. 

5. Îi motivezi pe copii să fie mai ordonați

Pe lângă cărți, un anticariat cumpără și discuri de vinil, drept urmare poți apela la echipa acestuia dacă dorești să renunți la o parte din discuri sau chiar la toată  colecția. După ce-ți vinzi cărțile și vinilurile, vei putea face mai repede curățenie și îi poți îndemna și pe cei mici să fie mai ordonați. Prin puterea exemplului îi poți îndemna și pe cei mici, fie să renunțe la jucăriile pe care nu le mai vor, fie la hainele care le-au rămas mici. 

Practicarea unui sport de către copii este foarte benefică pentru dezvoltarea și sănătatea acestora. Anticariatul, prin serviciul de cumpărare cărți pe care ți-l pune la dispoziție, te va ajuta să susții pasiunea pentru sport a celor mici.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!