Duminica 10 Iulie 2011, 21:21

Luis Leon Sanchez a castigat etapa a IX-a din Turul Frantei! Vezi cine conduce la general!


	Luis Leon Sanchez a castigat etapa a IX-a din Turul Frantei! Vezi cine conduce la general!

Ciclistul spaniol al echipei Rabobank, Luis Leon Sanchez, a castigat, duminica, etapa a IX-a a Turului Frantei, disputata pe distanta a 208 kilometri

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Sanchez a dus la capat evadarea zilei si i-a invins la final pe francezii Thomas Voeckler si Sandy Casar, sositi cu intarzieri de cinci si, respectiv, 13 secunde. Spaniolul se afla la a treia victorie de etapa in Turul Frantei, dupa ce s-a impus la Aurillac in 2008 si la Saint-Girons in 2009.

Pe coborarea de la Pas de Peyrol a avut loc o cazatura in pluton, iar rutierii Alexandre Vinokourov, Jurgen Van den Broeck, Frederik Willems si David Zabriskie au fost nevoiti sa abandoneze din cauza accidentarilor suferite.

Fostul lider in clasamentul general, norvegianul Thor Hushovd, a sosit cu o intarziere de peste sase minute, iar tricoul galben a intrat in posesia lui Thomas Voeckler. El este urmat Luis Leon Sanchez, la un minut si 49 de secunde, si de australianul Cadel Evans, la doua minute si 26 de secunde.

Pe locurile 4 si 5 se afla Frank Schleck (la 2:29) si Andy Schleck (la 2:37). Principalul favorit al cursei, spaniolul Alberto Contador, se afla pe locul 16, cu o intarziere de patru minute si sapte secunde fata de lider.
Luni va fi zi de pauza in Turul Frantei.

Sursa: Mediafax

Citeste si:
Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic