Transfer Market

Ziua si transferurile pentru Sumudica. Kayserispor a bifat inca doua mutari si mai are jucatori pe lista: Sapunaru, chemat in Turcia

Vezi si - Sosirea lui Budescu a schimbat cotele pentru TITLU. Steaua, favorita clara in fata rivalelor pentru sezonul urmator

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Iunie 2017, 17:42
Data actualizarii: Vineri 16 Iunie 2017, 17:51

Baskanii de la Kayserispor continua sa ii aduca jucatori lui Sumudica. Ieri, turcii i-au prezentat pe Erdal Ozturk (ex-Bayern Munchen II) si Atila Turan (ex-Reims). Astazi, sefii lui Kayseri au mai batut palma cu doi fotbalisti, anunta presa de pe Bosfor.

Potrivit jurnalistilor turci, Kayserispor i-a luat astazi si pe Oguzhan Berber, de la Adana Demirspor, si Omer Kandemir, de la Badirmaspor. Primul dintre acestia este fundas si are 25 de ani, in timp ce al doilea evolueaza tot pe linia de fund, insa este cu doi ani mai tanar.

Turcii anunta acum ca echipa lui Sumudica ii mai doreste pe Numan Bostan, un portar de 19 ani de la Toulouse, dar si pe Cristi Sapunaru (33 de ani), de la Astra.

Alte doua tinte, insa care necesita mai mult timp de convingere, sunt Sabri Sarioglu si Hakan Balta, veteranii de 32 si 34 de ani ai Galatei.

Modifică setările cookies