Zinedine Zidane Isco Transfer Market

Zidane pierde unul dintre jucatorii sai preferati de la Real! Este dorit de 4 cluburi si si-a ales deja destinatia

Jucatorul isi doreste sa plece de la Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Octombrie 2016, 14:05
Data actualizarii: Luni 10 Octombrie 2016, 14:08

Desi au avut loc 7 etape din La Liga pana acum, mijlocasul spaniol Isco nu a prins pe teren decat 127 de minute, plus alte 66 de minute in Supercupa Europei. Acesta lucru l-a facut pe jucator sa se decida sa plece de la Real Madrid, anunta presa din Spania.

Cu toate ca Zidane a declarat public ca Isco este unul dintre jucatorii lui preferati, jucatorul de 24 de ani nu mai accepta sa fie rezerva de lux: "Eu ma antrenez ca sa joc. Daca pana la sfarsitul sezonului nu voi fi jucat decat cateva minute pe final de meci, voi cauta alta optiune pentru viitorul meu.

Nu este usor sa vezi grupul in fiecare zi, dar sunt doar 11 locuri si Real este cea mai buna echipa din lume" a spus Isco pentru Cadena Cope. De Isco au fost interesate in iarna Manchester United, Juventus, Tottenham si AC Milan, cluburi care urmeaza sa incerce un nou asalt.

Cei de la Corriere dello Sport scriu insa ca Isco s-a deja asupra viitoarei sale echipe - Juventus! Ramane de vazut daca liderul din Serie A va face o oferta inca din iarna.

Modifică setările cookies