Urmatorul TUN al echipei care i-a inventat pe Romario, Ronaldo, Van Nistelrooy si Robben: pustiul minune pe care se bat colosii din Anglia

Autor: Sport.ro
Luni 23 Februarie 2015, 09:20

	Urmatorul TUN al echipei care i-a inventat pe Romario, Ronaldo, Van Nistelrooy si Robben: pustiul minune pe care se bat colosii din Anglia

Manchester United si Tottenham se bat pe golgheterul sezonului in campionatul Olandei.

Memphis Depay este numele urmatorului jucator care va pleca pe bani multi din campionatul Olandei. Cel mai bun marcator al lui PSV in acest sezon si un jucator intrat in circuitul nationalei Olandei inca de la 19 ani, Depay este pe lista de achizitii ale marilor cluburi din Premier League pentru campania de transferuri din vara.

Presa engleza scrie ca Manchester United si Tottenham sunt deja in discutii cu PSV pentru Depay, dar si Manchester City ar putea intra in cursa pentru olandezul de 21 de ani.

Philip Cocu, antrenorul de pe banca lui PSV, il compara pe Memphis Depay cu Arjen Robben: "Cred ca poate ajunge la fel de bun ca Robben. Ambii au viteza si sut, ambii au ambitia fantastica de a invata in permanenta. Memphis are doar 21 de ani, mai are mult de munca pentru a-si demonstra valoarea in urmatorii ani."

PSV este clubul care in 10 ani i-a descoperit si apoi i-a vandut pe bani multi pe Romario, Ronaldo, Kezman, Van Nistelrooy si Robben.

PSV este lider detasat in Olanda, cu 14 puncte peste rivala Ajax. Primii doi marcatori din Eredivisie sunt de la PSV - Depay, cu 15 goluri inscrise in campionat si Luuk de Jong, cu 14 reusite.

PSV o intalneste pe Zenit in 16-imile Europa League, joi, de la ora 19:00. In tur, olandezii au pierdut pe teren propriu, scor 0-1.

Structura anului școlar ar putea fi modificată, revenindu-se la trimestre, în loc de semestre. Ce spune ministrul Educației
BRAT
Modifică setările cookies