Traore le-a luat mintile BOGATILOR Europei! Dupa Juventus, starul ivorian are o oferta NEBUNA! Poate forma cel mai tare cuplu de atac din Liga:

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Septembrie 2013, 17:52

	Traore le-a luat mintile BOGATILOR Europei! Dupa Juventus, starul ivorian are o oferta NEBUNA! Poate forma cel mai tare cuplu de atac din Liga:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Dat ca sigur in tricoul lui Juventus, Dan Petrescu dezvaluind in presa rusa ca a incercat sa-l ia la Dynamo, dar i s-a transmis ca fotbalistul va pleca in Italia, Traore are inca o oferta tare.

Potrivit presei din Turcia, perioada de mercato din iarna poate furniza o surpriza mare, Galatasaray fiind extrem de interesata de serviciile ivorianului de 2.02 metri. Cu Burak Yilmaz favorit sa imbrace tricoul lui Lazio, sefii Galatei cauta un inlocuitor de valoare, iar Lacina Traore pare varianta ideala.

La Galatasaray, Lacina ar urma sa faca cuplu de atac cu prietenul sau de la nationala Coastei de Filder, Didier Drogba, atacantul care a scris istorie in ultimul deceniu.

Alaturi de Galata, si Liverpool s-ar interesa de fostul atacant al CFR-ului, iar sefii de pe Anfield ar putea face si ei o oferta in iarna.

Lacina Traore se vede insa nevoit sa ramana la Anji pana in iarna, oficialii gruparii din Dagestan refuzand sa il vanda in aceasta perioada de transferuri, dupa ce pretul cerut de ei nu a fost oferit de nicio echipa.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT