Transfer Market

Oferte BOMBA pentru Sapunaru! Doua foste campioane ale Italiei se bat sa-l ia pe fundasul roman! Cum poate reveni in Liga Campionilor:

Cristi Sapunaru are sanse bune sa revina in Liga Campionilor - doua echipe de top sunt cu ochii pe el!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2013, 21:00
Data actualizarii: Luni 25 Februarie 2013, 20:26

Fundasul echipei Real Zaragoza, Cristian Sapunaru, este dorit de Internazionale Milano, informeaza ilsussidiario.net, mentionand ca principalul pericol pentru gruparea milaneza in privinta tentativei de achizitionare a romanului este clubul Lazio Roma, care vrea sa isi intareasca apararea.

"Avand in vedere prestatiile foarte bune ale romanului, multe cluburi sunt interesate de el, iar intre acestea se afla si Inter. (...) Conducerea gruparii Real Zaragoza ar intentiona sa ii prelungeasca lui Sapunaru contractul, dar deocamdata nu a primit raspunsuri din partea fundasului, care se gandeste bine la viitorul sau, deoarece este destul de tanar si poate avea o sansa importanta sezonul viitor. Pericolul mare pentru Inter vine din Italia, de la Lazio: aceasta grupare vrea sa isi intareasca apararea, avand in vedere faptul ca Abdoulay Konko ar putea pleca la alta echipa", noteaza site-ul italian, care precizeaza ca Sapunaru s-a aflat in atentia mai multor cluburi italiene si anul trecut.

Cristian Sapunaru, 28 de ani, a semnat un contract pe un an cu Real Zaragoza, la 31 august 2012.

Sursa: Mediafax

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies