"L-au contactat deja!" Liverpool vrea sa-l transfere pe 'Spiderman', omul care a uimit sute de milioane de suporteri:

"L-au contactat deja!" Liverpool vrea sa-l transfere pe 'Spiderman', omul care a uimit sute de milioane de suporteri:

Liverpool vrea sa se intareasca in defensiva, dupa un start mai slab de sezon.

'Cormoranii' incearca sa faca o rocada in poarta, acolo unde managerul nu mai e multumit de Mignolet.

Portarul este vizat pentru o despartire de clubul englez, astfel ca Liverpool s-a orientat pentru portarul-spectacol de la Mondialul din Brazilia - Guillermo Ochoa -, cel care a aparat poarta Mexicului.

Unul dintre fostii portari de pe Anfield si o adevarata legenda, Bruce Grobbelaar ('81-'94) a vorbit despre interesul pentru Ochoa:

"Nu sunt incurajat de evolutiile lui Mignolet. Liverpool are nevoie de un alt portar si mexicanul Ochoa a fost cel contactat de echipa de pe Anfield", a spus Grobbelaar.

Guillermo Ochoa are 29 de ani, iar din august s-a transferat din postura de jucator liber de contract de la Ajaccio la Malaga, in prima liga din Spania. El este cotat acum la 8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Ochoa a ajuns alaturi de nationala din Mexic pana in optimile de finala ale CM 2014 si a avut niste evolutii de exceptie in momentele in care apararea echipei sale era depasita.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies