Transfer Market

El va fi INLOCUITORUL lui Cristiano Ronaldo in atacul Realului! Oferta uluitoare: 200mil € plus jucatorul la care visa Zidane  

Cei de la Real Madrid sunt resemnati deja: Cristiano Ronaldo doreste sa plece! In locul lui poate veni Kylian Mbappe.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Iunie 2017, 09:12
Data actualizarii: Luni 19 Iunie 2017, 09:22

Spaniolii de la Marca anunta astazi pe prima pagina ca Real Madrid a hotarat cine va fi inlocuitorul lui Cristiano Ronaldo: Kylian Mbappe! Situatia in care se afla campioana Europei dupa ce Cristiano Ronaldo a anuntat ca vrea sa plece face ca transferul lui Mbappe sa nu mai fie amanat.

Initial, cei de la Real erau dispusi sa il cumpere pe Mbappe acum si sa-l mai lase un sezon la AS Monaco. Cu insa sansele de a-l face pe Ronaldo sa se razgandeasca par minime in acest moment, Real e gata sa il faca pe Mbappe cel mai scump transfer din istoria clubului, depasind bariera de 100 de milioane de euro!

Real Madrid nici nu ar fi nevoita sa investeasca pentru a-l aduce, ci doar sa redirectioneze banii pe care ii va primi pentru Cristiano Ronaldo! Asta pentru ca presa din Anglia anunta o oferta colosala a lui Manchester United: 200 de milioane de euro plus David De Gea, portarul pe care Real Madrid il doreste de mai bine de 2 ani!

Indiferent de situatia lui Cristiano Ronaldo, Real Madrid vrea sa-l transfere in aceasta vara pe Mbappe de la Monaco, scriu cei de la Marca. Singura intrebare este daca jucatorul va mai fi lasat un an la campioana Frantei, sau va fi acum. Pe prima pagina din Marca este citat atacantul de 18 ani: "vreau sa joc doar la Real Madrid"!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies