Bomba in Anglia: Manchester United si Rooney s-au inteles cu un club MILIARDAR pentru transfer! Dezvaluirea care a socat Europa:

Autor: Sport.ro
Luni 15 Aprilie 2013, 19:10

	Bomba in Anglia: Manchester United si Rooney s-au inteles cu un club MILIARDAR pentru transfer! Dezvaluirea care a socat Europa:

►Batalia pentru FINALA Cupei | Marti, 20.30: CFR Cluj - Astra; Joi, 20.30: Otelul - Petrolul, IN DIRECT EXCLUSIV pe net pe voyo.ro

Zvonurile unui transfer al lui Wayne Rooney de la Manchester United planeaza de luni bune, presa din intreaga Europa speculand pe seama unei mutari la Real, Barcelona, Bayern sau PSG.

Sir Alex Ferguson a tinut insa in repetate randuri sa infirme spusele jurnalistilor, insa marea lovitura a venit astazi din partea unui fost membru al Consiliului de Administratie al PSG, Michel Moulin, cel care a anuntat ca exista o intelegere intre United-Rooney si PSG.

Moulin, care a facut parte in 2008 din administratia clubului parizian, acum patron al Le Sport 10, a spus in presa franceza: "Va anunt din surse sigure ca mutarea lui Rooney la PSG este ca si facuta. El va juca la Paris incepand cu sezonul viitor!"

Rooney, in varsta de 27 de ani, joaca la Manchester United din 2004, perioada in care a bifat 273 de aparitii si a reusit sa inscrie de 141 de ori.

Suma de transfer nu a fost dezvaluita, insa se speculeaza pe seama unei sume ce depaseste 40 de milioane de euro.

Membrii Guvernului se vaccinează anti-COVID. Cum decurge procedura
BRAT

Modifică setările cookies