Zambeste, 2012 poate fi si mai rau! :) Cele mai jenante momente din fotbalul nostru! Care ti se pare cel mai penibil?

Autor: Sport.ro
Joi 29 Decembrie 2011, 12:22

	Zambeste, 2012 poate fi si mai rau! :) Cele mai jenante momente din fotbalul nostru! Care ti se pare cel mai penibil?

Europa a auzit de Romania, cu bune si cu rele. Unele au fost rele de tot! Ba am inchis lumina pe Giulesti, ba i-am socat pe elvetieni cu Cartu

1. Bezna de pe Giulesti
In 2001, la Rapid - PSG in Cupa UEFA, pe Giulesti s-a lasat intunericul. Era 1-0 pentru francezi, dupa 0-0 la Paris. Vadim Tudor a povestit chiar recent: "A doua zi, l-am intrebat pe Dumitru Dragomir, care era in partid la mine atunci, si mi-a spus: «Domn' presedinte, Copos mi-a zis ca trebuie sa faca neaparat ceva, apoi s-a ridicat si a plecat de la loja. Imediat s-a stins lumina!». Nu stiu daca el a tras de maneta, dar cred ca a dat un telefon, ceva". Giulestenii au pierdut la masa vede cu 0-3.

2. La plaja, cu danezii
In 2003, Romania - Danemarca 2-5 s-a jucat pe un teren execrabil, plin de nisip, pe Lia Manoliu. A fost inca un European ratat de Romania, dar si o pata neagra pentru imaginea tarii noastre.

3. Cartu si banca elvetiana
In noiembrie 2010, Cartu a spart geamul bancii de rezerve la meciul cu Basel din CL. A fost demis imediat dupa meci de catre sefii CFR-ului: "Ne-a facut de ras, a denigrat imaginea Clujului", au explicat sefii ardeleni. Elvetienii au fost si ei socati de gestul antrenorului roman si toata Europa a scris despre asta.

4. Lupte in noroi cu Liverpool
"Orezaria" de pe Ghencea, pe care s-a jucat partida Steaua - Liverpool 1-1 din 2003, a ocupat chiar locul 5 intr-un clasament realizat de The Telegraph

5. Gigi si fratele lui de cruce, Calderon
In 2006, Becali si Calderon s-au facut frati de sange. Fostul presedinte al Realului a fost luat mai mult cu forta de presedintele Stelei, care i-a turnat vin pe manseta alba a camasii, refuzand sa se taie pe maini, asa cum se face :) Gestul lui Gigi a ajuns in toata Europa: "A fost un gest spontan de prietenie. Am avut sansa sa intalnesc un om extraordinar, cu inima mare", i-a luat apararea Ramon Calderon, care acum a ajuns la inchisoare.

Cel mai jenant moment din fotbal: (27213 voturi)
 
Bezna de pe Giulesti
29.98%
8158 voturi
 
La plaja cu danezii
17.34%
4718 voturi
 
Cartu si banca elvetiana
14.91%
4057 voturi
 
Lupte in noroi cu Liverpool
12.57%
3422 voturi
 
Gigi si fratele lui de cruce, Calderon
25.20%
6858 voturi
Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei. Gheorghe Cojanu a fost revocat din funcţie
BRAT

Modifică setările cookies