„Se vede în ochii mei!” Reacțiile Simonei Halep și a lui Patrick Mouratoglou la retragerea Serenei Williams 

Serena Williams retragere Patrick Mouratoglou reactie Simona Halep retragere Serena Williams Serena Williams US Open 2022 Simona Halep US Open 2022 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 19:05
Data actualizarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 19:09

Simona Halep și Patrick Mouratoglou i-au transmis mesaje speciale Serenei Williams, cu ocazia retragerii americancei din tenis. 

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au reacționat pe Twitter la retragerea Serenei Williams.

În dimineața zilei de 3 septembrie, multipla campioană de Grand Slam a fost eliminată de Ajla Tomljanovic, scor 7-5, 6-7 (4), 6-1, la finalul unei partide din cadrul turului 3 al Openului American care a durat nu mai puțin de trei ore și cinci minute. 

Simona Halep: „Puteți citi în ochii mei respectul și admirația pe care le port acestei campioane excepționale.”

„Puteți citi în ochii mei respectul și admirația pe care le port acestei campioane excepționale. Succes în restul vieții tale, Serena Williams,” a fost mesajul transmis jucătoarei din Michigan de către sportiva din Constanța. 

10-2 pentru Serena Williams este scorul întâlnirilor directe dintre campioana americană și Simona Halep. 

Antrenor al Serenei Williams timp de aproximativ un deceniu, Patrick Mouratoglou s-a alăturat vedetelor care au omagiat-o pe Serena Williams, cu ocazia ultimului meci oficial jucat. 

„Ce călătorie a fost! Îți mulțumesc pentru tot. Îți urez tot ce e mai bun pentru următorul capitol din viața ta,” a completat Patrick Mouratoglou, transmițând un mesaj similar celui publicat de Simona Halep. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!