„Haideți, oameni buni! Asta vrea lumea tenisului!” Alize Cornet se implică în cazul Simonei Halep! Mesajul postat 

Alize Cornet Simona Halep WTA Tenis
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 04 Septembrie 2023, 19:33
Data actualizarii: Luni 04 Septembrie 2023, 19:35

Simona Halep (31 ani) este într-o continuă stare de tensiune, așteptând să apară verdictul în cazul său. 

Agenția Internațională a Integrității în Tenis a amânat, din nou, verdictul în cazul Simonei Halep, după cum a anunțat chiar ea printr-o postare pe rețelele sociale. Românca a fost inițial amânată cu data procesului, care a avut loc în urmă cu două luni, iar acum întârzie și verdictul. 

Darren Cahill, fostul său antrenor, dar și tenismenul australian John Millman, au apărat-o pe Simona în mediul online pentru nedreptatea la care este supusă, iar acum o voce din tenisul feminin și-a arătat sprijinul. 

Alize Cornet, mesaje de susținere pentru Simona Halep 

Alize Cornet (33 ani, 79 WTA) a răspuns inițial postării pe care a făcut-o John Millman, fiind de acord cu punctul de vedere al australianului. 

„Nu aș putea fi mai mult de acord! Ce se întâmplă cu Simona este scandalos și situația asta nebună trebuie să se încheie rapid. Chiar nu pot înțelege tăcerea din jurul situației. Dreptate pentru Simona”, a scris Cornet. 

Ulterior, tenismena franceză a realizat o postare se susținere și pe contul său de Twitter, cerând dreptate pentru Simona Halep și făcând apel la cât mai multă lume să o sprijine pe româncă. 

„Haideți, oameni buni, să ne unim forțele. Deja s-a ajuns mult mult prea departe și durează de foarte mult timp, ITIA și ITF. Lumea tenisului vrea doar ceea ce este corect. Dorim dreptate pentru Simona!”, a scris tenismena. 

John Millman: „Simona Halep nu ar trebui să fie terfelită în felul acesta”

„Astăzi am aflat că decizia așteptată în această săptămână a fost amânată din nou. E teribil de dezamăgitor, pentru că, după cum am spus, tot ceea ce cer este să fiu judecată.

E dificil să explic costul emoțional pe care mi l-au adus și continuă să mi-l aducă aceste amânări,” a scris Simona Halep, într-un mesaj postat pe Instagram joi, în data de 31 august.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!