Simona Halep Tenis

Simona Halep zâmbește! Prima fotografie cu tenismena din România după ce și-a dat jos bandajul în urma intervenției suferite 

Simona Halep (30 ani) se reface după intervenția chirurgicaă pe care a suferit-o în urmă cu câteva săptămâni. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 14:16
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 14:23

Fostul lider WTA s-a operat din motive de sănătate, dar și estetice, în urmă cu câteva săptămâni. Simona Halep a urmat sfaturile medicilor și și-a operat nasul, iar acum urmează o perioadă de recuperare de trei luni, în urma recomandărilor primite, astfel că anul competițional s-a încheiat pentru ea. 

Simona rămâne însă optimistă și cu zâmbetul pe buze, în ciuda lunii mai puțin fericite prin care a trecut, în contextul în care a și divorțat de Toni Iuruc, cu care s-a căsătorit civil în urmă cu un an. Recent, Halep a postat o fotografie pe Instagram în care apărea fără bandaje pe nas, prima poză după operație în care și-a arătat nasul fără bandaje. 

Tenismena s-a fotografiat în oglindă, afișând un zâmbet relaxat.

Simona Halep: „Nu îmi plăcea nasul meu deloc. Știu că mulți mă veți înțelege.”

„Când am pierdut la US Open, mi-am dat seama că sunt complet epuizată mental. Având probleme de respirație de mulți ani deja, care s-au înrăutățit, am decis să mă supun sfaturilor medicilor și să fac operația necesară.

Nu aș fi putut să o fac mai devreme, pentru că nu am găsit trei luni libere pentru recuperarea de după, întrucât tenisul mi-a fost prioritatea numărul unu. 

Dar am simțit că e timpul potrivit să o fac și, de asemenea, să fac ceva pentru mine, personal. De aceea am făcut și operația estetică, pe care voiam să o fac de mult, pentru că nu îmi plăcea nasul meu deloc. 

Așa că am făcut-o și pe asta, am rezolvat problema atât funcțional, cât și estetic. Știu că mulți veți putea să mă înțelegeți. 

Nu știu cât va dura recuperarea, pe moment nu mă gândesc la nimic, decât la recuperare. 

Ce e cert e că anul acesta nu voi mai juca în niciun turneu oficial. Sezonul 2022 e încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, umplut cu toate experiențele posibile. 

Ne vedem pe teren, 2023! Simt că încă am multe de făcut pe terenul de tenis și încă am niște obiective de atins,” a scris Simona Halep pe Instagram, dezvăluind că intervenția chirurgicală cu scop estetic o va ajuta în ce privește deopotrivă aspectul, dar și imaginea de sine. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies