SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS | Darren Cahill n-a mai reusit minunea! Ce i-a spus Simonei cand i-a cerut ajutorul

Simona Halep - Sloane Stephens Halep Stephens Rogers Cup Simona Halep Simona Halep LIVE Tenis Montreal 2018 Tenis SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 August 2018, 21:37
Data actualizarii: Duminica 12 August 2018, 21:38

Urmareste aici meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens! 

Simona Halep a inceput excelent finala cu Sloane Stephens de la Rogers Cup si conducea cu 4-1 cu doua break-uri avans. Americanca a revenit, iar la 4-3, Simona a cerut ajutorul lui Darren Cahill.


"Pastreaza acceleratia pe backhand, joci un tenis foarte bun, ai pierdut doar cateva puncte, nimic nu se face fara munca multa in acest meci, intr-o asemenea finala. Ai rabdare pe raliurile din spate, nu uita ca trebuie sa muncesti, trebuie sa fii lucida la punctele usoare, acolo ai gresit, nu te enerva la fiecare minge ratata. Inspira adanc si fii pozitiva, ai break in fata, pe ea este presiune acum", au fost vorbele lui Darren Cahill, care a trebuit sa o asculte si pe eleva sa, care, putin nervoasa, i-a spus:

"Joc bine 20 de mingi si ratez aiurea o minge simpla..", replica Simona Halep, vizibil nervoasa, moment in care Cahill i-a replicat extrem de calm: "Ok..dar acum cat este scorul..ai avantaj nu?", ii spunea Cahill.

Vorbele australianului n-au ajutat-o prea tare. Sloane a revenit incredibil si a egalat situatia, dupa care a reusit sa preia conducerea.


Urmareste aici meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!