Simona Halep s-a antrenat cu Darren Cahill la Bucuresti! Cei doi, din nou impreuna pe terenul de tenis: VIDEO

Simona Halep si Darren Cahill s-au intalnit din nou pe terenul de tenis. 

Simona Halep s-a antrenat la Bucuresti alaturi de Darren Cahill si Daniel Dobre!

Simona Halep se pregateste intens pentru evenimentul din cadrul Sports Festival, organizat la Cluj Napoca pe 15 iunie. Fostul lider mondial din WTA va evolua la Cluj alaturi de Marius Copil, Fabio Fognini si Daniela Hantuchova. Pe langa jucatorii prezenti, la Cluj va mai fi si Darren Cahill, care va vorbi deschis despre cum este cu adevarat viata de antrenor in circuit, provocarile pe care a trebuit sa le infrunte si solutiile pe care le-a gasit.

Australianul a ajuns miercuri la Bucuresti dupa un zbor lung din Australia, iar primul lucru pe care l-a facut a fost sa-si revada fosta eleva, pe Simona. Cei doi au efectuat impreuna si un antrenament, de dragul vremurilor trecute, iar la sesiunea de pregatire a luat parte si Daniel Dobre, actualul antrenor al romancei de pe locul 8 WTA.

 

Daniel Dobre, ajutor din partea lui Darren Cahill

 

La Roland Garros, Daniel Dobre a marturisit ca ii mai cere uneori ajutorul australianului pentru ca el nu cunoaste atat de bine circuitul feminin. "Inca mai vorbesc cu Darren. In acest moment, el cunoaste circuitul mai bine decat mine. A gasit o modalitate pentru a scoate tot ce era mai bun din Simona. Nu e vorba doar despre tenis, era grozav si pentru partea emotionala si pentru cea mentala a jocului. A avut reusite extraordinare deoarece Simona s-a deschis mult in fata lui, a incercat lucruri noi. I-a deschis mintea si sufletul. Eu nu pot fi Darren, trebuie sa incerc alte lucruri, dar tot timpul incerc sa urmez aceeasi cale. Este calea Simonei, este vorba despre mici schimbari pentru a pastra lucrurile fresh. Darren este tatal succesului Simonei, iar eu sunt unchiul", a spus Daniel Dobre.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cine e prințul Emanuel de Liechtenstein, acuzat că a împuşcat ursul Arthur. Este nepotul celui mai bogat suveran al Europei
BRAT
Modifică setările cookies