Simona Halep s-a antrenat cu Darren Cahill la Bucuresti! Cei doi, din nou impreuna pe terenul de tenis: VIDEO

Simona Halep si Darren Cahill s-au intalnit din nou pe terenul de tenis. 

Simona Halep s-a antrenat la Bucuresti alaturi de Darren Cahill si Daniel Dobre!

Simona Halep se pregateste intens pentru evenimentul din cadrul Sports Festival, organizat la Cluj Napoca pe 15 iunie. Fostul lider mondial din WTA va evolua la Cluj alaturi de Marius Copil, Fabio Fognini si Daniela Hantuchova. Pe langa jucatorii prezenti, la Cluj va mai fi si Darren Cahill, care va vorbi deschis despre cum este cu adevarat viata de antrenor in circuit, provocarile pe care a trebuit sa le infrunte si solutiile pe care le-a gasit.

Australianul a ajuns miercuri la Bucuresti dupa un zbor lung din Australia, iar primul lucru pe care l-a facut a fost sa-si revada fosta eleva, pe Simona. Cei doi au efectuat impreuna si un antrenament, de dragul vremurilor trecute, iar la sesiunea de pregatire a luat parte si Daniel Dobre, actualul antrenor al romancei de pe locul 8 WTA.

 

Daniel Dobre, ajutor din partea lui Darren Cahill

 

La Roland Garros, Daniel Dobre a marturisit ca ii mai cere uneori ajutorul australianului pentru ca el nu cunoaste atat de bine circuitul feminin. "Inca mai vorbesc cu Darren. In acest moment, el cunoaste circuitul mai bine decat mine. A gasit o modalitate pentru a scoate tot ce era mai bun din Simona. Nu e vorba doar despre tenis, era grozav si pentru partea emotionala si pentru cea mentala a jocului. A avut reusite extraordinare deoarece Simona s-a deschis mult in fata lui, a incercat lucruri noi. I-a deschis mintea si sufletul. Eu nu pot fi Darren, trebuie sa incerc alte lucruri, dar tot timpul incerc sa urmez aceeasi cale. Este calea Simonei, este vorba despre mici schimbari pentru a pastra lucrurile fresh. Darren este tatal succesului Simonei, iar eu sunt unchiul", a spus Daniel Dobre.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
BRAT