Darren Cahill, indragostit de Romania! "O experienta minunata!" Imagini de colectie cu antrenorul australian: cum s-a distrat cu Simona Halep! GALERIE FOTO

Darren Cahill a fost prezent la Sports Festival, la Cluj, alaturi de Simona Halep. 

Dupa incheierea meciurilor demonstrative de la Cluj, Simona Halep si echipa ei i-au pregatit o surpriza antrenorului australian si au organizat o calatorie de intoarcere la Bucuresti cu masina. Astfel, Darren Cahill a vizitat Sighisoara, Sibiu si a avut ocazia sa imbrace o haina traditionala din lana. 

"Pe curand, romani! In vizita la Casa lui Vlad Dracul si Podul Minciunilor, plimbare cu motocicleta prin munti si pregatire pentru iarna. O experienta minunata intr-o tara incantatoare. Multe multumiri Simonei Halep, lui Cosmin Hodor, Teo Cercel si Alina Tecsor pentru ca au organizat acest road trip de intoarcere la Bucuresti!", a scris Darren Cahill pe Instagram. 

Darren Cahill, experiente romanesti, savurate la maximum

Darren Cahill nu s-a dat la o parte de la activitatile obisnuite ale romanilor, astfel ca, la un popas facut pe Transalpina, australianul si-a luat pe el cojocul de cioban si a facut o fotografie care sa-i aminteasca pentru totdeauna de minunatiile pe care le-a intalnit in tara de origine a elevei lui preferate. "Nu poti sa fii un bun antrenor fara sa ai un jucator bun, iar Simona a fost o jucatoare foarte buna dinainte sa incepem sa lucram impreuna. Am fost norocos si am antrenat multi jucatori buni, dar pentru mine, calatoria ei a fost cea mai emotionanta si mai satisfacatoare", a declarat Darren Cahill la Cluj-Napoca.

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies