Simona Halep Turneul Campioanelor Tenis

Simona Halep, cu gandul la Turneul Campioanelor: "Va fi dificil sa ajung acolo, trebuie sa apar multe puncte"

Simona Halep va juca in 2 turneu pana la US Open

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Iulie 2014, 14:04
Data actualizarii: Miercuri 23 Iulie 2014, 14:13

Simona Halep este gata sa revina dupa vacanta pe terenul de tenis.

"La inceputul lunii august voi pleca in America, pentru turneul de la Cincinnati, apoi la New Haven, apoi US Open. Sunt refacuta complet si voi incepe in curand antrenamentele de tenis. Am inceput antrenamentele fizice. Am puterea de munca sa incep sezonul american, care nu este usor, dar am incredere ca va fi bine si acolo. Sunt jucatoare foarte puternice in circuit. Sunt aproape de primul loc, dar totodata departe. Toate meciurile le iau in serios, indiferent de adversara. Pot sa spun ca este o presiune pentru ca trebuie sa apar aceste puncte, dar trebuie sa joc meci de meci cu gandul sa ajung la Turneul Campioanelor. Nu vreau sa ma sperii de faptul ca trebuie sa apar aceste puncte, am incredere in mine. Sezonul american este unul foarte dificil, dar cum am facut anul trecut rezultate foarte bune cred ca pot face si anul acesta. Voi incerca sa-mi apar punctele si sa ma mentin cat mai sus in clasamentul WTA", a spus Halep.

Numarul 3 mondial in ierarhia WTA, Simona Halep, a semnat un parteneriat cu Dedeman, in baza caruia compania va construi cate un teren de tenis odata cu deschiderea unui nou magazin. "Ma bucur foarte mult pentru acest parteneriat, ma bucur ca Dedeman s-a gandit sa construiasca cate un teren de tenis pentru fiecare magazin deschis. Copii cu siguranta vor fi atrasi de teren si vor fi incantati sa practice acest sport. Ma bucur ca datorita acestui sport am ajuns sa fac un parteneriat in Romania. Sper sa dau si eu ceva inapoi acestui sport, pentru ca am primit foarte mult", a mai spus Halep.

Presedintele Dedeman, Dragos Paval, a precizat ca are in plan construirea a 13 terenuri de tenis in baza unui parteneriat cu Federatia Romana de Tenis. Omul de afaceri va investi aproximativ 30-35.000 de euro in fiecare teren, trei dintre ele urmand a fi inaugurate in urmatoarele 12 luni.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies