Carlos Alcaraz Daniil Medvedev Jannik Sinner Novak Djokovic Turneul Campionilor Tenis

GALERIE FOTO Semifinale de lux la Turneul Campionilor! Alcaraz - Djokovic se va juca de la aceeași oră cu Israel - România

Jannik Sinner este favorit la câștigarea trofeului, prin prisma rezultatelor obținute în faza grupelor. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 21:50
Data actualizarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 21:53

Triplu campion de Grand Slam în 2023 și implicat în toate cele patru finale de turneu major, Novak Djokovic va avea privilegiul de a încheia ziua semifinalelor, la Turneul Campionilor, într-un nou duel cu spaniolul Carlos Alcaraz, jucătorul care l-a învins în ultimul act al competiției de la Wimbledon. 

În deschiderea zilei de sâmbătă, 18 noiembrie, favoritul torinezilor, Jannik Sinner va primi replica rusului Daniil Medvedev. Tenismenul rus a fost învins de iberic, scor 6-4, 6-4, în ultima etapă a fazei grupelor, ratând astfel un duel cu sârbul Djokovic, în ceea ce ar fi fost șansa unei revanșe pentru finala US Open. 

Alcaraz - Djokovic: 2-2, înainte de meciul 5, care va avea loc în semifinalele Turneului Campionilor

  • Jannik Sinner este condus de Daniil Medvedev cu 6-2 la meciurile directe.
  • Câștigătorii semifinalelor vor încasa $1,105,000 pentru accederea în ultimul act competițional. 

Sinner - Medvedev va începe la ora 15:30, în timp ce confruntarea mult așteptată dintre Alcaraz și Djokovic va avea loc de la ora 22:00, sincronizându-se cu meciul Israel - România, prin care echipa națională a țării noastre poate obține, matematic, calificarea la EURO 2024. 

Scorul meciurilor directe dintre Sinner și Medvedev este 6-2, în favoarea tenismenului din Federația Rusă, în timp ce Alcaraz și Djokovic se află la egalitate, 2-2. 


„Să câștig la Wimbledon, după trei finale pierdute, a fost îndeplinirea visului suprem” Momentele carierei lui Horia Tecău

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!