GALERIE FOTO Motivul pentru care Medvedev nu se va uita la finala Wimbledon 2023, Djokovic - Alcaraz

finala Wimbledon 2023 Carlos Alcaraz Daniil Medvedev Novak Djokovic Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 15 Iulie 2023, 11:30
Data actualizarii: Sambata 15 Iulie 2023, 11:31

Învins de Carlos Alcaraz în minimum de seturi, în semifinala turneului de la Wimbledon, Medvedev a dezvăluit că nu va urmări acțiunea finalei. 

Daniil Medvedev (27 de ani, 3 ATP) a dezvăluit că nu are nicio intenție de a urmări în timp real acțiunea finalei Wimbledon 2023, care urmează să fie disputată între Novak Djokovic și Carlos Alcaraz, duminică, 16 iulie, de la ora 16:00. 

Tenismenul rus, ajuns în premieră în semifinalele Wimbledon, în ediția 2023, a lăsat de înțeles că digeră cu dificultate eșecul suferit în minimum de seturi, în fața numărului 1 ATP, Carlos Alcaraz, scor 6-3, 6-3, 6-3. 

Daniil Medvedev: „Dacă urmăresc meciul la televizor, probabil o să mă afecteze și mai rău înfrângerea mea.”

„Va fi un meci foarte bun. Nu o să mint, este un meci foarte bun de privit, dar nu o să-l urmăresc pentru că o să fiu prea dezamăgit că nu sunt acolo. Am pierdut. Nu merit să fiu în finală deoarece nu am câștigat astăzi.

Dar dacă îl urmăresc la televizor, probabil o să mă afecteze și mai rău înfrângerea mea. Să zicem că Novak câștigă, o să mă gândesc că trebuia să joc ca Novak. De ce nu am făcut-o? Mi-aș pune prea multe întrebări. 

Probabil o să urmăresc scorul în direct. O să fiu interesat de scor, dar nu o să urmăresc meciul. Poate o să mă uit la rezumat, după,” a declarat Daniil Medvedev, la conferința de presă organizată după semifinala pierdută în fața lui Carlos Alcaraz. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!