România - Ungaria, baraj în Cupa Billie Jean King: confruntarea din noiembrie va avea loc în țara noastră

Romania Ungaria baraj Billie Jean King Cup echipa Romaniei Billie Jean King Cup Romania Billie Jean King Cup Romania Ungaria Cupa Billie Jean King Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iunie 2022, 16:55
Data actualizarii: Joi 16 Iunie 2022, 16:56

România - Ungaria este barajul prin care echipa națională condusă de Horia Tecău se poate califica în play-off-ul decisiv prin care poate obține un loc în turneul final al Cupei Billie Jean King 2023. 

Tragerea la sorți a barajelor din Cupa Billie Jean King a repartizat-o pe România într-un meci cu reprezentativa Ungariei, în data de 11-12 noiembrie.

Confruntarea va avea loc în România, Federația Română de Tenis urmând să anunțe orașul-gazdă. Barajul se va juca în sistem cel mai bun din 5 meciuri (4 meciuri de simplu, urmate de o potențială partidă decisivă, în proba de dublu). 

România - Ungaria, baraj pentru menținerea în Grupa Mondială (11-12 noiembrie)

Echipa câștigătoare va accede în play-off-ul decisiv pentru calificarea la turneul final al Cupei Billie Jean King, ediția 2023, în timp ce pierzătoarea va retrograda în Grupa I. 

În ultima partidă jucată în competiția internațională a tenisului feminin, echipa națională a României a fost învinsă în Polonia, scor 4-0. 

Dacă România se mândrește cu cinci jucătoare în prima sută WTA, Ungaria dispune de trei reprezentante în top 100 mondial: Anna Bondar (62 WTA), Panna Udvardy (97 WTA) și Dalma Galfi (98 WTA). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!