Următoarea adversară a Simonei Halep a fost aproape de o retragere din tenis în modelling, la 19 ani: „Mă străduiam să rămân trează”

Katie Boulter Alex de Minaur Maria Sharapova Tenis WTA sexy Tenis Noua Maria Sharapova, Katie Boulter a dezvaluit cum a ajuns aproape sa-si incheie prematur cariera, la doar 19 ani: "Ma straduiam sa raman treaza pana la sfarsitul zilei!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iunie 2022, 21:42
Data actualizarii: Miercuri 15 Iunie 2022, 21:43

Katie Boulter, jucătoarea de tenis care cochetează cu modelling-ul s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Birmingham, ediția 2022. 

Simona Halep - Katie Boulter, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Birmingham

La începutul anului 2021, Katie Boulter și Alexander de Minaur formau cel mai nou cuplu în tenis. Numărul 23 ATP în vârstă de 22 de ani a început o relație amoroasă cu sportivă sexy din Marea Britanie (318 WTA, 24 de ani). Cei doi au făcut relația publică printr-o imagine postată pe Instagram.

  • Noua Maria Sharapova, Katie Boulter a dezvaluit cum a ajuns aproape sa-si incheie prematur cariera, la doar 19 ani: Ma straduiam sa raman treaza pana la sfarsitul zilei!

Cunoscută drept cea mai atractivă jucătoare de tenis din Regatul Unit, Katie Boulter este model pentru producătorul american de echipament sportiv, Nike. Mulți o aseamănă pe jucatoarea din Marea Britanie cu Maria Sharapova, dar modelul lui Katie rămâne Serena Williams.

În urmă cu cinci ani, pe când avea doar 19, Katie Boulter a fost aproape să își încheie prematur carieră, din cauza sindromului de oboseală cronică. „Aveam probleme în a rămâne trează până la sfârșitul unei zile. Nu am jucat tenis deloc în acea perioada. Sunt mândră de mine că am luptat și am reușit să revin; acum am nevoie să fiu grijulie cu corpul meu și cu cât de tare îl forțez," a afirmat Katie Boulter pentru Daily Mail. 

Dacă performanțele din tenis nu o recomandă încă pentru lumina reflectoarelor sportului, Katie Boulter are o prezența apreciată în Marea Britanie, dar și în mediul online: pe Instagram, Boulter are o audiență de 103,000 de urmăritori. 

Simona Halep și Katie Boulter se vor duela în sferturi la Birmingham vineri, 17 iunie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!