'Problema lui Halep nu a aparut peste noapte. Se putea opera dupa Turneul Campioanelor!' Ce spune CTP dupa anuntul lui Halep

'Problema lui Halep nu a aparut peste noapte. Se putea opera dupa Turneul Campioanelor!' Ce spune CTP dupa anuntul lui Halep

Simona Halep se va opera la nas si va lipsi aproape o luna din circuitul WTA!

Cristian Tudor Popescu crede ca problema de sanatate a Simonei putea fi rezolvata mai devreme, astfel incat sezonul sa nu-i fie afectat. Popescu sustine ca o luna de pauza ar putea sa-i afecteze serios pregatirea pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

"Este hotararea ei, e o problema medicala, are tot dreptul sa procedeze astfel. Pentru Romania e o problema, o pierdere mare, meciul de Fed Cup cu Cehia va fi foarte dificil, mai dificil decat cel cu Canada la care Simona nu a fost anul trecut, dar sa speram ca fetele se vor descurca, asa cum au facut-o si anul trecut.

Sa speram ca aceasta intrerupere va fi de doar o luna. Vine intr-un moment foarte nepotrivit in anul competitional. A avut pauza dupa Turneul Campioanelor, in care ar fi putut face aceasta interventie chirurgicala, nu e o problema care a aparut peste noapte. Nu comentam decizia ei, dar momentul este foarte prost.

Va iesi din circuit in aceasta perioada. O sa o coste mult reintrarea in circuit dupa o absenta de cel putin o luna. S-ar putea sa ii puna probleme si in legatura cu participarea la Roland Garros.

Cred ca este si un moment psihologic dificil, dincolo de afectiunile fizice pe care le-a avut. Are un blocaj acum, a capatat o anumita teama de jocuri", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies