PERFORMANTA care l-a umplut de pe bani pe Nishikori! Un MILIARDAR a facut plata pe loc!

PERFORMANTA care l-a umplut de pe bani pe Nishikori! Un MILIARDAR a facut plata pe loc!

Japonezul Nishikori a fost surpriza la US Open, acolo unde a ajuns pana in finala.

Performanta este cu atat mai importanta, cu cat Nishikori este primul jucator de tenis din Japonia care ajunge intr-o finala de Grand Slam.

CASTIGURILE

Cele mai tari nume pe care le-a eliminat pana in finala au fost Raonic, Wawrinka si Djokovic, dar in ultimul act a fost invins de Marin Cilic, in trei seturi identice: 3-6, 3-6, 3-6.

Ocupant al locului 11 ATP, japonezul a ajuns pe 8 dupa US Open. 1.450.000 $ a incasat pentru parcursul de la turneul din SUA, plus 1.200 de puncte ATP.

In plus, seful Uniqlo, o firma de echipament sportiv, a decis ca-l va premia si el pe Nishikori. Tadashi Yanai este cel mai bogat japonez, liderul Uniqlo, si-l va premia suplimentar pe Nishikori, cu suma de 950.000 de dolari.

Pe langa faptul ca a fost primul japonez intr-o finala de Grand Slam, jucatorul a devenit si primul care ajunge in top 10.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies