Mare fan Real Madrid, Rafael Nadal, întrebat dacă va urmări El Clasico, înainte să joace finala Indian Wells: răspunsul spaniolului

rafael nadal ATP Masters 1000 Indian Wells El Clasico Taylor Fritz Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 09:15
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 09:21

Împătimit al clubului de fotbal Real Madrid, Rafael Nadal nu va putea urmări întreaga desfășurare a meciului Real Madrid - Barcelona, având de jucat finala turneului ATP Masters 1000 de la Indian Wells. 

Rafael Nadal s-a calificat în a patra finală de turneu a sezonului. Titlurile câștigate de tenismenul iberic la Melbourne Summer Set, Australian Open și Acapulco au fost confirmate de calificarea în ultimul act al competiției Masters 1000 de la Indian Wells. 

Nadal (35 de ani, 4 ATP) a trecut în penultimul act de compatriotul Alcaraz (18 ani, 19 ATP), scor 6-4, 4-6, 6-3, după 3 ore și 12 minute de joc și va disputa finala împotriva americanului Taylor Fritz (24 de ani, 20 ATP). 

Rafael Nadal: „O să mă uit la prima repriză, după care cred că am ceva muncă de făcut.” 

Duminică, 20 martie este o zi bogată pentru sportul mondial. Dincolo de derby-urile nenumărate din fotbal - Ajax - Feyenoord, Tottenham - West Ham, Roma - Lazio, Boavista - Porto - formatul inedit al turneelor ATP și WTA 1000 de la Indian Wells propun desfășurarea finalelor consecutiv. 

Iga Swiatek o va înfrunta pe Maria Sakkari în ultimul act al competiției feminine de la ora 22:00, fus orar românesc, care coincide cu ora de start a meciului de fotbal, Real Madrid - Barcelona

Ultima dată campion în 2013, Rafael Nadal, motivat să câștige al patrulea titlu al carierei la Indian Wells

Finala dintre Rafael Nadal și Taylor Fritz va debuta nu mai devreme de ora 00:00, ora 15:00 în California, dar Rafael Nadal se teme că nu va urmări mai mult de prima repriză, pentru a se pregăti conform cu grandoarea evenimentului la care va lua parte. 

„Rafa, știu că nu e prima oară când joci în aceeași zi cu El Clasico, dar vei putea urmări meciul sau te vei concentra pe tenis?” a fost întrebarea primită de Rafael Nadal. 

„Meciul începe la 1, eu joc la 3... o să urmăresc prima repriză, după care chiar cred că am ceva muncă de făcut,” a fost răspunsul oferit de Rafael Nadal care i-a amuzat pe jurnaliștii americani. 

Rafael Nadal nu a mai cucerit trofeul în turneul ATP Masters 1000 de la Indian Wells din 2013. Cele trei ediții în care tenismenul născut în Manacor s-a impus au avut loc în 2007, 2009 și 2013. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!