Ion Tiriac, reactie geniala la adresa lui Ilie Nastase inainte de finala pe care au jucat-o la Madrid in 1971: "Bai, Nastase, ma bati, dar sa nu imi dai 6-0, 6-1, sa nu par ridicol!"

Ion Tiriac, reactie geniala la adresa lui Ilie Nastase inainte de finala pe care au jucat-o la Madrid in 1971: "Bai, Nastase, ma bati, dar sa nu imi dai 6-0, 6-1, sa nu par ridicol!"

Ilie Nastase a povestit cum Ion Tiriac l-a rugat sa nu il bata la scor in finala turneului de la Madrid din 1971. 

Ilie Nastase si Ion Tiriac au castigat proba de dublu a turneului de la Madrid din 1971, competitie care se afla actualmente sub patronatul miliardarului roman. Mai mult decat atat, Nastase si Tiriac s-au intalnit in finala probei de simplu, inaintea careia Ion Tiriac i-ar fi cerut lui Ilie Nastase sa nu il bata la scor, precizeaza Nastase intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor

"Am jucat cu el in finala unui turneu la Madrid, in ’71. Ma rugase sa nu il bat rau. Bai Tanase, - asa imi spunea - ma bati, dar sa nu imi dai 6-0, 6-1, nu ma faci sa par ridicol. Lasa-mi si mie, acolo, doua-trei game-uri! In concluzie, m-a batut de m-a zvantat, mi-a dat 6-0 in ultimul set!", a dezvaluit Ilie Nastase. 

"I-am batut obrazul. Iar el, mustacind, stii ce mi-a spus? Bai Tanase, fii atent la mine ce iti spun! Nu dai niciun game, nici lui taica-tau, nici lui maica-ta daca joci cu ei! Da? Lectie de viata!", a adaugat Nastase, povestind dialogul pe care l-a avut cu Ion Tiriac. 

Ion Tiriac a castigat finala de simplu, scor 7-5, 6-1, 6-0, incasand un cec in valoare de 1200 de euro pentru ceea ce avea sa ramana ultimul titlu castigat la simplu in cariera sa. Tiriac a castigat 27 de trofee ATP, dintre care 5 la simplu, adjudecate la Parioli, Palermo si Lugano in 1968, la Munchen in 1970 si la Madrid in 1971. In proba de dublu, Tiriac a iesit campion la Roland Garros in 1970 tocmai alaturi de Ilie Natase, impreuna cu care s-a impus si la Roma, Philadelphia, Cincinnati, Monte Carlo si Toronto. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies