Tenis

Halucinant! Derapaj rasist in direct al unui moderator de radio: "Nu o sa ajung niciodata la nivelul Serenei Williams!" Declaratia cu care a scandalizat lumea

Un moderator al unui renumit post de radio din SUA a fost dat afara dupa niste comentarii rasiste. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Martie 2021, 23:39
Data actualizarii: Vineri 26 Martie 2021, 23:40

Rob Lederman a platit cu postul comentariile care se voiau a fi sub aspect de 'gluma' la adresa femeilor si a culorii pielii acestora. Intamplarea s-a petrecut in cadrul emisiunii "Morning Bull on 97 Rock Buffalo". 

Invitatii si moderatorul vorbeau despre femeile pe care le considera atragatoare, moment in care Lederman a comparat pielea femeilor si atractivitatea lor cu painea prajita. 

"Eu imi prajesc painea in comparatie cu atractivitatea femeilor, dupa cum le vad eu. Nu o sa ajung niciodata la nivelul Serenei Williams, dar e foarte bun nivelul lui Halle Berry", a spus Lederman, citat de tennisworldusa.org. 

Marcel Louis-Jaques, de la ESPN, a postat ulterior pe Twitter momentul inregistrat, dupa ce a asistat si el la conversatie, alaturi de explicatie: "Nu am auzit asta in direct, insa internetul pastreaza dovezi. Moderatorii emisiunii de astazi au comparat cum le place painea prajita fata de culoarea pielii unei femei". 

Lederman a fost concediat, iar dupa ce s-a aflat totul a declarat: "Mi-am dat seama rapid cum se poate simti cineva ofensat de aceste vorbe. Am inteles asta. Suna teribil si este ceva teribil". 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!