GAFA DE PROPORTII in Africa de Sud, unde Federer si Nadal vor juca un meci demonstrativ care ar putea dobori un record mondial 

GAFA DE PROPORTII in Africa de Sud, unde Federer si Nadal vor juca un meci demonstrativ care ar putea dobori un record mondial 

Aparenta asemanare dintre Rafael Nadal si Novak Djokovic le-a dat batai de cap sud-africanilor. 

Roger Federer si Rafael Nadal vor incerca sa stabileasca un nou record mondial pentru cea mai ridicata asistenta la un meci de tenis. Cei mai titrati jucatori din istoria tenisului masculin vor juca vineri, 7 februarie de la ora 20:30 un meci demonstrativ pe stadionul din Cape Town, arena care a gazduit diverse meciuri ale Campionatului Mondial de Fotbal din 2010 unde sunt asteptati nu mai putin de 50,000 de spectatori. 

La finalul anului 2019, Federer si Zverev au doborat recordul mondial al asistentei, aducand 42,217 de oameni in tribunele Arenei Plaza de Toros din Mexic. Meciul dintre Nadal si Federer va fi organizat prin intermediul Fundatiei Federer si este menit sa stranga fonduri pentru imbunatatirea serviciilor de educatie din Africa.  

Cu o ora inainte ca duelul dintre Federer si Nadal sa inceapa, cei doi vor juca la dublu alaturi de Bill Gates, respectiv Trevor Noah intr-un meci care va face deliciul tuturor spectatorilor si telespectatorilor.

"Abia astept acest eveniment spectaculos in Cape Town. Sper ca multi oameni sa mi se alature la acest meci, atat in stadion, cat si in fata televizoarelor", a declarat Roger Federer prefatand evenimentul caritabil. 

Fanii lui Federer s-au amuzat pe Twitter de greseala comisa de reprezentantii unui centru comercial din Cape Town care au printat un afis imens care sa promoveze meciul, insa nefericirea a facut ca acestia sa insereze o poza cu Novak Djokovic in dreptul numelui Rafael Nadal.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT