Tenis

NEBUNIE | 42.517 spectatori au doborat RECORDUL MONDIAL al asistentei la un meci (amical) de tenis | Federer nu se opreste aici 

Recordul mondial al numarului de spectatori prezenti la un meci de tenis a fost doborat de Roger Federer si Alexander Zverev. 42.517 spectatori s-au adunat in tribunele arenei din Mexico City pentru a vedea o partida amicala intre cei doi.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Noiembrie 2019, 09:16
Data actualizarii: Duminica 24 Noiembrie 2019, 09:35

Record absolut de audienta atins la un meci de tenis. Intamplarea istorica nu a avut loc la Cupa Davis, ci in Mexico City, unde Roger Federer a disputat un meci amical in compania germanului Alexander Zverev.

Tenismenul elvetian s-a impus cu 3-6, 6-4, 6-2 in fata a 42.517 de spectatori, care au alcatuit impreuna cea mai ridicata asistenta la un meci de tenis vreodata.

42.517 spectatori la un meci amical jucat de Roger Federer


Nu voi uita niciodata seara aceasta magica din Mexico City pe care am trait-o alaturi de Alex Zverev,” a scris Roger Federer pe Twitter. „42.517 de oameni au venit. Am doborat recordul impreuna!” a adaugat cel mai titrat tenismen din istorie.

Intentiile lui Roger Federer de a depasi barierele tenisului nu se opresc aici, din fericire pentru urmaritorii acestui sport. Nadal si Federer vor juca in luna februarie a anului 2020 un meci demonstrativ in Africa de Sud, unde nu mai putin de 55.000 de spectatori sunt asteptati sa umple stadionul din Cape Town. 

Evenimentul va gazdui mai multe partide, inclusiv una de dublu, in care Roger Federer va face echipa cu fondatorul Microsoft, Bill Gates, iar Rafa Nadal va juca alaturi de comediantul Trevor Noah. 

Modifică setările cookies