Cum s-a cunoscut Simona Halep cu barbatul misterios alaturi de care s-a afisat in vacanta
Marti 07 Noiembrie 2017, 18:02

Cum s-a cunoscut Simona Halep cu barbatul misterios alaturi de care s-a afisat in vacanta

Simona Halep a fost fotografiata plimbandu-se pe strazile din Portofino, Italia, alaturi de un barbat misterios. Potrivit presei tabloide, acesta este Radu Barbu, fost jucator de tenis, in prezent antrenor la nivel de copii.

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Simona Halep se relaxeaza dupa un sezon greu in Italia. Ea a plecat la Portofino, unde a fost surprinsa alaturi de un barbat misterios, a carui identitate a fost dezvaluita ulterior de presa tabloida din Romania: Radu Barbu, fost jucator in circuitul ATP (cea mai buna clasare ~1100), actualmente antrenor de copii.

Click scrie ca Simona Halep, 26 de ani, si Radu Barbu, in varsta de 34 de ani, se cunosc de mai multi ani, dar recent relatia lor a capatat o noua dimensiune.

Sursa citata noteaza ca Simona l-a cunoscut pe barbat in 2013, pe cand lucra cu un alt antrenor: Andrei Mlendea.

In acea perioada, de altfel foarte scurta, Mlednea i l-a prezentat Simonei si pe Radu Barbu, cei doi barbati fiind buni prieteni din perioada in care studiau la o universitate din Statele Unite - Texas Christian University.

Simona si Radu au fost o buna bucata de vreme amici, dar, scrie Click, acestia au facut un pas important in relatia lor.