"Cine suntem noi? Noi de unde venim?" Ion Tiriac vorbeste despre PROBLEMELE Simonei Halep si transformarea ei din ultimele 6 luni

"Cine suntem noi? Noi de unde venim?" Ion Tiriac vorbeste despre PROBLEMELE Simonei Halep si transformarea ei din ultimele 6 luni

Simona Halep inca are probleme medicale, spune TIriac, care a explicat de ce nu a rezistat la Stuttgart.

"Simona sa joace tenis la nivelul locurilor din clasament!"

Tiriac o lauda pe Simona pentru modul in care a evoluat in ultimele 6 luni, dar spune ca mai are mult de tras.

"Simona... e unul din rarele meciuri in care spun ca a jucat mai bine decat inainte. Simona fizic nu a tinut. A jucat incorsetata toata saptamana din cauza spatelui, din nou. Este o problema care trebuie rezolvata. A invatat mult in ultimele 6 luni, serviciul din alta pozitie e mult mai constant. Joaca mult mai mult cross decat inainte, nu numai contraataca, dar trebuie sa invete sa joace tenis la nivelul locurilor de clasament la care este acum. Si acest lucru sa iei toate aspectele in consideratie, de la pregatire fizica pana la lovire, pana la alegerea foarte detaliata a sistemului competitional, a turneelor"

"Madrid e un turneu de 1000 de puncte si de multi bani!"

Pentru Simona urmeaza turneul de tenis de la Madrid, unul extrem de important in acest sezon.

"Turneul de la Madrid, turneu de suflet de nesuflet... e un turneu de 1000 de puncte si de multi bani. Halep este o sportiva profesionista, nu se duce la birou in fiecare dimineata si pleaca seara. Trebuie sa joace cele patru ore in fiecare zi, parerea mea. Madridul este un turneu destul de puternic pentru ca joaca toata lumea. Ea intra bine acolo pentru ca intra numarul 2, deci poate sa intre in aceeasi jumatate cu rusoaica, cu Sharapova. S-ar putea intampla ca ea sa cada in jumatatea de sus a Serenei. Scapa de o Sharapova, dar care? Cea din finala de anul trecut de la Roland Garros? Cea de saptamana trecuta cand pierde contra oricui?"

"Ea care a avut un an spectaculos din toate punctele vedere. Ganditi-va ca un rezultat nici macar negativ oarecum a fost un sfert de finala la un Grand Slam. Cine suntem noi? Noi de unde venim? Hai sa revenim cu picioarele pe pamant. Acum doi ani de zile eram la Sighet... dar au fost niste rezultate spectaculoase meritate.", a mai declarat Ion Tiriac.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies