"Ce sport e ala cand pierzi daca bagi mingea-n plasa?" :) Cum o infrangere cu Feroe este peste orice victorie a Simonei Halep

"Ce sport e ala cand pierzi daca bagi mingea-n plasa?" :) Cum o infrangere cu Feroe este peste orice victorie a Simonei Halep

In ziua in care Simona Halep debuteaza la Miami, iar Romania joaca in fata Insulelor Feroe, suporterii nationalei se amuza pe Facebook cu un articol din Catavencii: ce e mai tare, o infrangere a Romaniei cu Feroe sau una a Simonei Halep la Wimbledon?

"Frate, ne lasi? Hai, mai usurel cu tenisul, ca noi avem altele pe cap. Ne-au pierdut Bayern si Liverpool, acasa, taman in derby-urile cu dusmanii de la M’gladbach si Man Utd, niste prescurtari, nu altceva. Bine macar ca, in El Clasico, Barca i-a batut pe ingamfatii de la Real, cu 2-1, exact cat a facut si Halep cu Iankovici, la seturi, in finala de la Indian Wells. In primele doua (2-6, 7-5), cat timp se razboiau fetele, am preferat sa-i urmarim pe baietii din partida Steaua-Viitorul (4-1)."

"Deci cat sa mai repetam ca sa pricepeti? Nu se lipeste tenisul de noi si pace! E razboi, un sport prea sangeros. Mai dur chiar decat sahul. Exclude remiza, armistitiul. Presupune o confruntare nemiloasa, bazata pe nervi, voina, caracter. Cu toate mijloacele posibile, trebuie neaparat sa-ti ucizi adversarul. Daca nu, te omoara el pe tine. Nu-i ca la noi, la fotbal, unde poti merge mai departe chiar si după o infrangere, iar egalul valoreaza uneori – vorba aia – cat o victorie."

CITESTE TOT ARTICOLUL AICI

VIDEO PROTVPLUS.RO

Județe la stăpân, Hunedoara I. Județ bogat și cu potențial turistic uriaș, lăsat în paragină de politicieni
BRAT