Care Djokovic? Carlos Alcaraz a corectat un nou record istoric în tenisul masculin

Carlos Alcaraz ATP Masters 1000 Indian Wells Novak Djokovic Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 20 Martie 2023, 08:30
Data actualizarii: Luni 20 Martie 2023, 09:16

Carlos Alcaraz a doborât un nou record istoric al tenisului masculin. În toamna anului anterior, ibericul a devenit cel mai tânăr număr 1 ATP din istorie.

Calificat în premieră în finala turneului ATP Masters 1000 de la Indian Wells, Carlos Alcaraz a rescris istoria tenisului masculin încă o dată. 

La doar 19 ani, tenismenul iberic și-a trecut în palmares ambele titluri de campion ale competițiilor care alcătuiesc „Sunshine Double”, anume întrecerile de la Indian Wells și Miami.

Alcaraz poate deveni cel mai tânăr campion al dublei de la Miami și Indian Wells 

Câștigător al turneului din Florida în 2022, Carlos Alcaraz a obținut luni-dimineață victoria supremă în finala tuneului de la Indian Wells, în detrimentul rusului Daniil Medvedev. Alcaraz a devenit cel mai tânăr tenismen care a ieșit campion la Miami și Indian Wells.

Performanța îl împinge în ierarhia istorică deasupra unor mari tenismeni, precum Jim Courier, Michael Chang și Novak Djokovic

În 2007, Djokovic câștiga pentru întâia oară turneul ATP Masters 1000 de la Miami, urmat de un succes la Indian Wells în următorul an. Reușind să iasă campion în California, Alcaraz a oglindit performanța sârbului, la 15 ani distanță. 


Veste uriașă pentru Simona Halep! Un avocat a dezvăluit cum poate scăpa de suspendare

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!