Tenis

Calendarul infernal pentru Simona Halep in 2015. De ce ar putea renunta sa mai joace la Bucuresti in acest an

2015 incepe pentru Simona Halep cu turneul de la Shenzen. Numarul 3 mondial ar putea renunta in acest an la turneul de la Bucuresti, din cauza programului extrem de incarcat.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 08:11
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 08:11

Trei turnee are Simona Halep in prima luna a noului an, Shenzen, Sydney si Australian Open. Pentru numarul 3 mondia, acest an incepe cu noi reguli din partea WTA. Toate jucatoarele care incep anul in top 10 mondial trebuie sa atinga o serie de obiective impuse de WTA. Asta inseamna sa participe la turneele de Grand Slam, la 4 turnee Premier Mandatory, adica Indian Wells, Madrid, Beijing si Miami, 4 din 5 turnee Premium, si vorbim despre Dubai, Roma, Toronto, Wuhan si Cincinnati, cel putin doua turnee din categoria Premier 700 si numai doua turnee din categoria International. Iar primul este cel de la Shenzen.

Astfel, Turneul de la Bucuresti, programat in luna iulie, dupa Wimbledon, ar putea fi sarit de Simona Halep, si asta din cauza dificultatilor de acomodare de la iarba la zgura.

"Inca nu stiu ce voi face. Este foarte greu pentru ca o sa am doar doua turnee International si trebuie sa vad si cum ma simt dupa wimbledon. Atunci e mereu o perioada grea si sa te intorci pe zgura e complicat, incurca un pic sezonul de hard. Era mai bine daca era in primavara, sa fie inceput de sezon de zgura, era mai avantajos pentru toata lumea. Mi-as dori sa refac traseul si sa recastig trofeul, dar nu pot sa spun sigur si nu promit ca voi juca", a declarat Simona Halep, conform Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies