Back on the track | Simona Halep a revenit pe teren si va juca la Sydney. Romanca se pregateste pentru singurul turneu PRE-Australian Open
Joi 07 Ianuarie 2016, 18:46

Back on the track | Simona Halep a revenit pe teren si va juca la Sydney. Romanca se pregateste pentru singurul turneu PRE-Australian Open

Simona Halep a fost nevoita sa inceapa anul 2016 cu un abandon, insa nu dezarmeaza. Romanca se pregateste pentru debutul de la Sydney si se antreneaza la capacitate maxima alaturi de stafful ei.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Simona Halep a luat o pauza de cateva zile din cauza unor dureri care i-au dat batai de cap si in 2015, insa acum este gata sa revina.

A doua jucatoare a lumii potrivit clasamentului WTA a reluat antrenamentele alaturi de Darren Cahill si Andrei Cociasu, luand si un prim contact cu suprafata de joc de la Sydney.

Halep este cap de serie numarul 1 la Sydney.

La Sydney va juca si Andreea Mitu, jucatoare care a fost eliminata in semifinalele de dublu la Shenzen. Tanara jucatoare va zbura peste 7.400 de kilometri pentru a se duela cu Monica Puig in primul meci de la Sydney.

In orasul Olimpiadei din 2000, Simona Halep s-a simtit excelent.FULLSCREEN
Galerie Foto
 • /
4 comentarii
 • 8 2016
  mamaika Expresia corecta in engleza este "back on track", dar ce sa ceri "ziaristilor' de la sport.ro......
 • 7 2016
  sam sa nu mai aud de tine in veci nesimtito...
 • 7 2016
  Kenzo Trisoare imputita....
 • 7 2016
  John nu o mai crede nimeni pe prefacuta asta cand spune ca va juca undeva..probabil se retrage again...
BRAT