"Asta ar insemna mult pentru mine!" Provocarea pe care Simona Halep si-a impus-o! Dezvaluirea facuta pentru englezi. VIDEO

"Asta ar insemna mult pentru mine!" Provocarea pe care Simona Halep si-a impus-o! Dezvaluirea facuta pentru englezi. VIDEO

Pentru Simona Halep urmeaza turneele de tenis pentru iarba. Va schimba suprafata, asa ca trebuie sa isi adapteze si stilul.

Anul trecut, Simona a ajuns pana in semifinale la Wimbledon. Acum spera sa aiba un parcurs cel putin la fel de bun.

Numarul 3 mondial a vorbit despre provocarile care o asteapta inaintea primului turneu de iarba, la Birmingham.

"Am avut rezultate bune pe iarba, la Wimbledon. Imi place sa joc pe suprafete rapide, punctele se termina mai repede. E un stil bun pentru mine. Imi place sa joc pe iarba si vreau sa fiu din ce in ce mai buna. E greu sa castig titlul, e inca departe. Trebuie sa iau meci cu meci si sa vad cat de departe pot ajunge in turneu. Ar insemna mult sa fiu aproape de fazele finale."

"Sper sa am rezultatele de anul trecut, dar nu vreau sa ma gandesc pentru ca as pune presiune pe mine. Avem doar trei turnee pe iarba si e greu sa te adaptezi, dar ma simt pregatita si cred ca pot juca un tenis bun pe iarna. E incitant sa mergi intr-un oras in care nu ai mai fost. Calatorim mult si e frumos sa mergi undeva unde nu ai mai fost", a declarat Simona Halep.

Citeste si:Simona Halep
VIDEO PROTVPLUS.RO

CTP: Dacă USR iese de la guvernare, un gest comparabil în josnicie cu ce a făcut Constantinescu
BRAT
Modifică setările cookies