Anuntul care ZGUDUIE lumea sportului! 135 de jucatori sunt implicati intr-o retea care a trucat meciuri de tenis! Un jucator din top 30 ATP este pe lista

Anuntul care ZGUDUIE lumea sportului! 135 de jucatori sunt implicati intr-o retea care a trucat meciuri de tenis! Un jucator din top 30 ATP este pe lista

Jucatorii sunt acuzati ca au trucat mai multe partide in ultimii ani.

Nemtii de la Die Welt si ZDF au publicat detaliile conform carora 135 de jucatori sunt implicati intr-o retea care a trucat meciuri de tenis in ultimii ani. Ar fi cel mai mare caz de coruptie din istoria tenisului. Numele jucatorilor nu au fost facute inca publice, dar in ancheta sunt implicate autoritatile din Belgia, Spania, Franta si SUA.

Conform sursei citate, pe lista jucatorilor se afla si un jucator din top 30 ATP, care are in palmares 3 titluri castigate.

"Acest caz este despre mafia de pariuri din Armenia, care s-a extins in sapte tari din Europa, fiind foarte inteligenta si trisand la o scara majora. Aceasta retea este foarte bine organizata. Are oameni care sunt responsabili cu conturile de pariere, altii care spala banii si altii care intra in contact cu jucatorii", a spus Eric Bisschop, procurorul adjunct al Belgiei.

Numai in acest an au fost 20 de jucatori suspendati pentru meciuri trucate. Printre acestia s-a aflat si argentinianul Marco Trungelliti, care a declarat dupa ce a fost gasit vinovat ca multi jucatori din top 50 fac acest lucru.

"Sunt sportivi din top 50 care aranjeaza meciuri. Nu putem spune ca exista meciuri trucate doar la nivelul de jos. Nu, se intampla peste tot", a spus Trungelliti.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT