2014 formidabil pentru tenis, dezastruos pentru afaceri! Tatal Simonei Halep a inregistrat un esec greu

Simona Halep stere halep Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Decembrie 2014, 10:34
Data actualizarii: Joi 18 Decembrie 2014, 12:20

•Simona Halep a avut un an 2014 fantastic, jucand prima finala de Grand Slam, dar si pe cea a Turneului Campioanelor
•Tanara jucatoare a strans 6,5 milioane de dolari doar in 2014
•Daca Simona a avut un mare succes, tatalui sau nu i-a mers atat de bine in afaceri

Finalista la Madrid, Paris si Singapore, dar si castigatoare la Doha si Bucuresti, Simona Halep a avut un an fantastic. In varsta de doar 23 de ani, tanara jucatoare a inregistrat un succes important si pe plan financiar, castigand nu mai putin de 6,5 milioane de dolari doar in ultimele 12 luni si semnand contracte importante cu Adidas, Vodafone sau Dedeman.

Daca Simona Halep a avut un an foarte bun, afacerile familiei au avut de suferit, noteaza Ziarul Ring, care scrie ca tatal Simonei, Stere Halep, nu a avut cea mai buna perioada in ceea ce priveste finantele.

Dupa o lunga perioada in care a renuntat la bussiness pentru a o putea sustine pe Simona, Stere Halep a incercat in ultima perioada sa isi repuna afacerile pe picioare. Acesta nu a avut insa parte de cel mai bun an in 2014, una dintre firmele sale intrand in lichidare, iar o alta inregistrat pierderi masive.

"H. Nicholas", firma familiei ce avea ca obiect de activitate tabacirea si finisarea pieilor, precum si prepararea si vopsirea blanurilor, a fost radiata, scrie Ziarul Ring, motivul fiind legat de productivitatea scazuta. Mai mult, si cealtalta firma, Lacto Mony, a inregistrat pierderi de 10 mii de euro in ultimul an.

Denumirile celor doua firma ale lui Stere Halep vin de la numele celor doi copii, H. Nicolas avandu-si originile in numele Nicolae (fratele Simonei), iar Lacto Mony venind de la numele de alin al tinerei jucatoare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!