2014 formidabil pentru tenis, dezastruos pentru afaceri! Tatal Simonei Halep a inregistrat un esec greu

2014 formidabil pentru tenis, dezastruos pentru afaceri! Tatal Simonei Halep a inregistrat un esec greu

•Simona Halep a avut un an 2014 fantastic, jucand prima finala de Grand Slam, dar si pe cea a Turneului Campioanelor
•Tanara jucatoare a strans 6,5 milioane de dolari doar in 2014
•Daca Simona a avut un mare succes, tatalui sau nu i-a mers atat de bine in afaceri

Finalista la Madrid, Paris si Singapore, dar si castigatoare la Doha si Bucuresti, Simona Halep a avut un an fantastic. In varsta de doar 23 de ani, tanara jucatoare a inregistrat un succes important si pe plan financiar, castigand nu mai putin de 6,5 milioane de dolari doar in ultimele 12 luni si semnand contracte importante cu Adidas, Vodafone sau Dedeman.

Daca Simona Halep a avut un an foarte bun, afacerile familiei au avut de suferit, noteaza Ziarul Ring, care scrie ca tatal Simonei, Stere Halep, nu a avut cea mai buna perioada in ceea ce priveste finantele.

Dupa o lunga perioada in care a renuntat la bussiness pentru a o putea sustine pe Simona, Stere Halep a incercat in ultima perioada sa isi repuna afacerile pe picioare. Acesta nu a avut insa parte de cel mai bun an in 2014, una dintre firmele sale intrand in lichidare, iar o alta inregistrat pierderi masive.

"H. Nicholas", firma familiei ce avea ca obiect de activitate tabacirea si finisarea pieilor, precum si prepararea si vopsirea blanurilor, a fost radiata, scrie Ziarul Ring, motivul fiind legat de productivitatea scazuta. Mai mult, si cealtalta firma, Lacto Mony, a inregistrat pierderi de 10 mii de euro in ultimul an.

Denumirile celor doua firma ale lui Stere Halep vin de la numele celor doi copii, H. Nicolas avandu-si originile in numele Nicolae (fratele Simonei), iar Lacto Mony venind de la numele de alin al tinerei jucatoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Marian Vanghelie, condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Sentința nu e definitivă
BRAT
Modifică setările cookies