Viitorul lui Torje se stabileste in cateva zile! Impresarul a anuntat cele doua cluburi din Primera care negociaza pentru el:

Autor: Sport.ro
Vineri 12 Iulie 2013, 08:58

	Viitorul lui Torje se stabileste in cateva zile! Impresarul a anuntat cele doua cluburi din Primera care negociaza pentru el:

Gabi Torje se va intoarce duminica la Udine, dupa un sezon in care a fost imprumutat la Granada.

Gabi Torje se va intoarce in weekend in lotul lui Udinese, dupa un sezon in care a fost imprumutat la Granada, insa impresarul Cristea Opria spune ca sunt sanse minime ca mijlocasul sa ramana la echipa la care este legitimat in prezent.

"Gabi se va prezenta la Udinese duminica si se va pregati cu restul jucatorilor care nu sunt in vizorul antrenorului Guidolin pentru urmatorul sezon. Si eu, si clubul ii cautam echipa.", a declarat Opria in ziarul Ring.

Agentul lui Torje a mai anuntat ca exista discutii cu doua cluburi din prima liga spaniola.

"Trebuie sa vedem ce cluburi vor sa-l imprumute pentru inca un an. Stiu de interesul celor de la Villarreal si Getafe, ei probabil negociaza direct cu reprezentantii clubului."

"Oricum, daca pana la incheierea perioadei de mercato nu se finalizeaza nimic, cred ca Torje va fi din nou imprumutat la Granada", a mai spus Opria.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT