VIDEO Valentin Mihăilă, erou în thriller-ul cu Palermo! Pigliacelli nu a făcut față pe final, iar Parma a devenit lider în Serie B

valentin mihaila Dennis Man Parma Stranieri Valentin Mihăilă
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Decembrie 2023, 19:15
Data actualizarii: Duminica 10 Decembrie 2023, 19:50

Parma - Palermo s-a încheiat 3-3.

Cele două echipe s-au întâlnit în a 16 etapă din al doilea eșalon al Italiei, pe "Stadio Ennio Tardini". La capătul celor 90 de minute, Parma a pierdut trei puncte importante, cu care ar fi putut să ajungă lider în Serie B.

Valentin Mihăilă, erou în thriller-ul cu Palermo! Pigliacelli nu a făcut față pe final, iar Parma a restabilit grandios egalitatea

Matteo Bruonori (Palermo) a deblocat tabela de marcaj în al treilea minut de la startul partidei, ca după un sfert de oră să reușească "dubla" și să ducă scorul la 2-0 (minutul 18).

În partea secundă, Nahuel Estevez a micșorat diferența în minutul 51, doar că Palermo a mai dat o lovitură pe final. Jacopo Segre a înscris în minutul 85.

Dennis Man a fost titular împotriva celor de la Palermo, însă Fabio Pecchia l-a scos de pe teren în minutul 74, pentru a-l introduce în luptă pe Valentin Mihăilă.

Când nimeni nu se aștepta, Valentin Mihăilă a redus din diferență în minutul 90+1, iar Gabriel Charpentier a restabilit egalitatea în minutul 90+6! Parma a devenit, astfel, lider în Serie B!

Parma, în acest sezon

După 16 etape disputate în al doilea eșalon al Italiei, Parma se situează în vârful clasamentului cu 34 de puncte. În consecință, echipa pregătită de Fabio Pecchia a înregistrat 10 victorii, patru rezultate de egalitate și două înfrângeri până acum. 

În următoarea etapă, Parma va face deplasarea pe "Stadio San Vito-Luigi Marulla" pentru meciul împotriva celor de la Cosenza. Ultima confruntare dintre cele două s-a petrecut în ianuarie 2023 și s-a încheiat 1-0 în favoarea celor de la Cosenza.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!