Unul pe plus, altul pe MINUS. Belgienii i-au analizat pe Dorin Rotariu si Razvan Marin: "Mai au de muncit"
Joi 02 Martie 2017, 17:00

Unul pe plus, altul pe MINUS. Belgienii i-au analizat pe Dorin Rotariu si Razvan Marin: "Mai au de muncit"

Dorin Rotariu si Razvan Marin au ajuns la ora bilantului. 

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Transferati in pauza de iarna de Brugges si Standard Liege, Rotariu si Marin au fost analizati de presa belgiana.

Dorin Rotariu a aratat "lucruri foarte frumoase" pentru FC Bruges dupa ce a venit la sfarsitul lui ianuarie de la Dinamo, scrie site-ul walfoot.be, care considera ca este totusi prea devreme pentru ca acest transfer sa fie socotit un succes.

FC Bruges are din aceasta iarna 'romanul' sau: Dorin Rotariu", scrie walfoot.be, aluzie la faptul ca alta mare echipa din campionatul Belgiei, Anderlecht, are de la inceputul sezonului doi romani, Alex Chipciu si Nicolae Stanciu.

"Chiar daca nu e inca titular, jucatorul venit de la Dinamo Bucuresti a aratat lucruri foarte frumoase atunci cand a fost introdus in joc, mai ales calitati tehnice mult peste medie. La fel ca Lior Refaelov inaintea lui, poate ca Rotariu nu e genul de jucator pe care ti-l inchipui inserandu-se in ADN lui FC Bruges; e totusi ceva care ne spune ca ar putea urma aceeasi cale...", scrie site-ul.

Acelasi site nu se pronunta in legatura cu Razvan Marin, transferat in ianuarie de la FC Viitorul la Standard Liege, echipa ce trece printr-o perioada slaba.

Potrivit site-ului, "sositi la o echipa bolnava si intr-o atmosfera mai degraba toxica", Razvan Marin si ceilalti fotbalisti noi ai lui Standard "nu pot fi judecati corect la adevarata lor valoare".

Cu doua etape ramase din sezonul regulat, Anderlecht este lider, devansand-o la golaveraj pe FC Bruges. Standard este doar pe pozitia a 9-a, fara sanse de calificare in play-off-ul pentru locurile 1-6.