Serie A ROMENA | Veste formidabila pentru doi pusti romani: vor juca in sezonul viitor la echipele "mari" ale Romei si Interului

Serie A ROMENA | Veste formidabila pentru doi pusti romani: vor juca in sezonul viitor la echipele "mari" ale Romei si Interului

George Puscas si Mihai Balasa vor juca in sezonul viitor la echipele mari ale Interului si Romei.

"Colonia" de romani din Serie A va avea inca doi fotbalisti din sezonul viitor. Cu Radu Stefan titular in tricoul lui Lazio, dar si cu Nica transferat la Cesena, Romania va avea inca doi jucatori in prima liga italiana, George Puscas (18 ani) si Mihai Balasa (19 ani) fiind trecuti de Inter Milano si AS Roma pe lista jucatorilor inregistrati pentru viitoarea stagiune.

Transferati de la Liberty Oradea, respectiv Viitorul, cei doi jucatori au impresionat in ultimul an la echipele "primavera" ale celor doua cluburi, astfel ca Walter Mazzarri (antrenorul Interului) si Rudi Garcia (AS Roma) au decis sa ii cheme la antrenamentele seniorilor si sa-i inregistreze chiar pentru sezonul viitor.

In varsta de doar 18 ani, George Puscas a fost transferat de Inter Milano in schimbul a 600 de mii de euro si a marcat 11 goluri in 23 de meciuri pentru echipa Primavera, unul dintre acestea chiar in derby-ul cu rivalii de la AC Milan.

De altfel, dupa golul marcat impotriva Milanului, Puscas a fost laudat de patronul  Erick Thohir, cel care l-a numit "una dintre stelele viitorului".

De cealalta parte, Mihai Balasa (19 ani) a fost achizitionat de Roma de la Viitorul Constanta, dupa ce a bifat 23 de aparitii in Liga I. La Primavera Romei, fundasul a bifat 26 de aparitii si a inscris 3 goluri. Acesta este cotat la 200 de mii de euro.

In acest moment, la Inter Primavera mai joaca Ionut Radu (portar, 16 ani) si Razvan Popa (mijlocas, 17 ani).

In Serie A mai joaca in acest moment Radu Stefan (Lazio), Constantin Nica (Cesena - transferat in aceasta vara de la Atalanta) Bogdan Lobont (AS Roma), Adrian Stoian (Chievo), Paul Papp (Chievo) si Marius Alexe (Sassuolo).

VIDEO - golul marcat de Puscas in Inter Primavera - AC Milan Primavera (3-1)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aur pentru România. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit titlul olimpic la dublu vâsle
BRAT
Modifică setările cookies