Stranieri

Rat a semnat contract nou cu Rayo si va juca pana la 39 de ani! Fundasul a fost sunat de Daum: "Mi-a zis ca voi fi urmarit in continuare"

Razvan Rat nu a fost convocat la meciul cu Muntenegru, dar selectionerul il va monitoriza in continuare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 August 2016, 09:13
Data actualizarii: Miercuri 24 August 2016, 09:14

La 35 de ani, Rat a semnat un contract nou pe 4 ani cu Rayo Vallecano, echipa aflata in liga a doua spaniola. Selectionerul Daum l-a sunat pe Rat si l-a anuntat ca nu va face parte din lotul pentru meciul cu Muntenegru.

"Sunt inca la Madrid, am semnat ieri (n.r. luni, 22 august) un nou contract cu Rayo Vallecano, pe 4 ani de zile. Ma antrenam demult, am avut doar dorinta de a pleca. Per total cred ca mi-a iesit bine. E un contract pe 4 ani, pe care era greu sa il am indiferent care ar fi fost echipa la care as fi fost. Nu ascund ca si din punct de vedere financiar este bine, indiferent ca sunt in Segunda sau vom urca in Primera, dar nu asta era ceea ce urmaream. Important era sa am continuitate", a declarat Razvan Rat.

"Am avut dorinta de a pleca si juca la o echipa de prim esalon, dar am ales sa raman la Rayo si continui aici. Obiectivul e revenirea in Primera, de aceea conducerea nu a lasat pe nimeni sa plece dintre jucatorii de anul trecut. De asta am ramas si eu, a fost dorinta patronului ca eu sa ajut la revenirea in prima divizie, mai departe sa vedem ce va fi", a mai spus fundasul stanga.

"Am avut o discutie cu selectionerul acum o saptamana. Am vorbit mai multe si mi s-a spus ca voi fi urmarit si in Segunda. De asemenea, mi s-a spus ca nu voi fi prezent la acest meci din anumite motive, dar cred ca motivele le veti cunoaste atunci cand domnul Daum va avea o conferinta de presa. Am fost anuntat inainte ca lotul largit sa fie facut public, asta a fost ideea domnului Daum, mi-a spus ca vrea sa stiu de la el, nu din presa. Mi-a transmis: 'Pentru mine esti un jucator important pe care il voi urmari. Am decis ca la acest meci sa nu fii prezent'", a mai precizat cel mai selectionat fotbalist roman in activitate.

"Eu am luat informatia ca atare si voi munci la fel ca pana acum. Daca va fi sa fiu din nou la echipa nationala, bine. Daca nu, asta e viata. E clar ca nu imi cade bine si ca as fi vrut sa fiu la echipa nationala, dar e mai putin important. Nu imi ramane de facut decat sa accept si pe viitor sa fiu intr-atat de bun incat sa fiu din nou chemat. Sper sa fie omul care va ajuta echipa nationala impreuna cu jucatorii sa se califice, asta e cel mai important", a adaugat Razvan Rat.

CITESTE SI

Modifică setările cookies