Stranieri

Pantilimon a luat cea mai mare nota in City 3-2 Sunderland! Reactia geniala a celor doi antrenori dupa meci! Ce au spus despre el

Manchester City 3-2 Sunderland | Pantilimon a fost laudat de ambii antrenori dupa meci.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Ianuarie 2015, 12:15
Data actualizarii: Vineri 02 Ianuarie 2015, 12:26

”Pantilimon a fost cel mai bun om al lor. Am avut alte cel putin patru sanse mari de gol, carora li s-a opus el”, a spus Pellegrini dupa meciul dintre cele doua echipe.

Prestatia lui Pantilimon in fata fostei sale echipe nu a trecut neremarcata. Acesta a primit nota 7 in Dailymail, cea mai mare nota a meciului, la egalitate cu Yaya Toure, marcatorul primului gol, David Silva, dari si cei patru oameni din apararea lui Sunderland, O'Shea, Rodwell si Brown si Jones.

Antrenorul lui Sunderland, Gus Poyet, a tinut sa il felicite si el pe Pantilimon la finalul meciului, considerand ca golurile primite au fost imposibil de aparat, Costel fiind cel care i-a tinut in meci pana la sfarsit:

”In ciuda infrangerii, Costel Pantilimon a fost omul meciului, refuzandu-i lui City alte cateva goluri. Golul lui Yaya Toure a fost imposibil de aparat, al doilea a fost de aproape, iar cel al lui Lampard, cu capul, a fost si el greu de scos, dar dupa aceea Costel a fost foarte foarte bun si ne-a ținut in joc pana la sfarsit”, a spus Poyet.

Sursa foto: Dailymail

Modifică setările cookies