Stranieri

Pantilimon a devenit LIDER la Sunderland! Portarul roman le ordona colegilor sa-si revina: "TREBUIE sa jucam mult mai bine"

Costel Pantilimon e suparat dupa infrangerea cu Liverpool, in care a si incercat sa marcheze! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 17:48
Data actualizarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 17:52

Pantilimon s-a impus ca titular la Sunderland, iar acum le cere colegilor sai sa aduca si o victorie, dupa infrangeri cu Manchester City si Liverpool. Sunderland e pe locul 16, la un punct de retrogradare!


"Nu avem suficiente victorii in acest sezon, mai ales acasa. Fanii sunt mereu aproape de noi, chiar si cand nu castigam. E un moment dificil atat pentru noi cat si pentru ei, dar ei trebuie sa ramana aproape de noi. Noi speram sa jucam mai bine si sa aducem puncte.

Putem juca mai bine, sunt convins de asta. Dar trebuie sa muncim mai mult si sa jucam mai bine pe viitor. Suntem obligati.

Nu pot sa spun de ce am castigat atat de putine puncte in acest sezon. Am batut Newcastle si am facut un meci bun, dupa care am spus ca trebuie sa jucam in continuare la fel. Dar nu s-a intamplat asta. Trebuie sa revenim la acel joc.

Ultimele doua meciuri au fost impotriva unor echipe in forma, Manchester City si Liverpool, dar acasa trebuie sa ne descurcam mult mai bine.

E frustrant pentru noi toti, pentru ca stim ca suntem capabili de mai bine. Cred ca intelegem ce trebuie sa imbunatatim.

Suntem suparati si dezamagiti. E normal. E un moment bun pentru noi pentru ca se simtim ca se poate si mai bine. Asta e fotbalul. Trebuie sa realizam ca avem calitate si trebuie s-o folosim", a declarat Pantilimon dupa infrangerea cu Liverpool, in care a incercat sa inscrie in poarta cormoranilior.

Portarul roman a urcat la ultima faza in atac la un corner, dar a cazut in duel cu un adversar si a cerut penalty. VIDEO
 

Modifică setările cookies