Asta e BLESTEMUL care l-a lovit pe Mutu: "Distruge toti campionii, Mutu, Del Piero, Totti!!" Ce zic italienii de 'Briliant'

Autor: Sport.ro
Joi 03 Martie 2011, 17:55

	Asta e BLESTEMUL care l-a lovit pe Mutu: "Distruge toti campionii, Mutu, Del Piero, Totti!!" Ce zic italienii de 'Briliant'

La Repubblica scrie despre blestemul care a distrus toti campionii din Italia. Mutu, Del Piero si Totti sunt numai cateva dintre exemplele aduse in discutie.

Presa din Italia face o prezentare a disparitiei numarului 10 din Serie A. Numai doi jucatori sunt numiti "exceptii": Di Natale de la Udinese si Sneijder de la Inter.

"Blestemul numarului 10 a lovit toti jucatorii, de parca ar fi fost un an blestemat pentru acest numar", scrie La Repubblica.

"Del Piero a ajuns la 36 de ani si a declarat ca e dispus sa semneze un contract in alb cu Juvents. Agnelli de la Juventus a replicat ca vor avea timp sa discute asta... la anul"

"Totti are 34 de ani, iar contractul va mai dura pana la 38 de ani, dar cine stie cate se pot intampla intr-un an plin de dezamagiri. Doar americanii il mai vad ca pe regele Romei"

"Zarate a reusit sa marcheze 13 goluri... acum doi ani, acum sta pe bara"

"Mutu, dupa atatea suspendari pentru doping, scandaluri, ospatari si expulzari de la antrenamente s-a intors la Fiorentina, dar nu a reusit sa schimbe ceva in jocul echipei."

"Miccoli, dupa serioase accidentari, a ajuns acum sa treaca printr-un sezon amar"

"Seedorf e numarul 10 la Milan, iar la inceput chiar a jucat bine. Acum, competitia cu Robinho, Cassano si Boateng l-a pus in dificultate. Despartirea pare aproape pentru el"

"Genoa l-a avut pe Palladino, dat la Parma, iar Sampdonia l-a dat pe Pazzini la Inter. Vanzarea lui Pazzini a starnit proteste ale fanilor, iar ambele cluburi si-au retras tricourile. Si la Napoli tricoul este retras, iar Maradona a spus ca i l-ar da lui Lavezzi"

"Brescia are numarul 10 scos, dupa ce a fost purtat de Baggio, iar numarul 10 de la Bari, Vitor Barreto a fost accidentat luni de zile", scrie La Repubblica.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Decretul privind desemnarea lui Florin Cîţu ca premier, publicat în Monitorul Oficial
BRAT