"Mourinho nu se bucura la fel?! Sunt mai mic, dar traim la fel". Noi imagini geniale cu Sumudica la turci: le-a explicat in portugheza cum si-a rupt pantalonii

Sumudica a fost tavalit de toata echipa la cel mai nebun meci al lui in Turcia. "Mi-au rupt pantalonii!", a spus Sumudica dupa meci. Echipa sa a facut 3-3 pe terenul lui Fenerbahce, cu un gol marcat in minutul 96!

Sumudica a terminat la pamant meciul cu Fener. Insa de fericire! Antrenorul a fost doborat de ai lui la bucuria nebuna de la golul din minutul 96.

"Mourinho nu se bucura la fel? Eu nu ma compar cu Mourinho, dar am aceleasi trairi. Problema e ca unul dintre jucatori m-a daramat si mi-a rupt pantalonii, iar acum trebuie sa-mi cumpere pantaloni", a spus Sumudica la finalul partidei.

Lung a urcat si el in careul lui Fenerbahce la ultima faza a meciului. Echipa lui Sumudica a condus cu 1-0, iar apoi a alergat dupa egalare, dupa ce Fenerbahce s-a desprins la 3-1. Lung si Sumudica au reusit imposibilul. De suparare, fanii lui Fenerbahce si-au distrus televizoarele.

Lucescu a fost in tribuna la meci. Lucescu vine cu Turcia la Cluj pentru meciul cu Romania, care va fi la ProTV, joia viitoare, de la 20:15.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies