Stranieri

Max Nicu cetatean roman pana la meciul cu Serbia? VEZI AICI:

Ministerul Justitiei a precizat, marti, ca nu poate aprecia daca fotbalistul Nicu Maximilian Johannes Stefan (Hertha Berlin) va fi cetatean roman pana in data de 28 martie, cand este programat meciul cu reprezentativa Serbiei, din preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud-2010.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Martie 2009, 18:45
Data actualizarii: Marti 03 Martie 2009, 18:48

"In evidentele Directiei Cetatenie din cadrul Ministerului Justitiei si Libertatilor Cetatenesti se regaseste inregistrata cererea de dobandire a cetateniei romane formulata de domnul Nicu Maximilian Johannes Stefan, in baza art. 10 alin. 1 din Legea cetateniei romane nr. 21/1991 modificata si completata.

La data analizarii cererii formulate de domnul Nicu Maximilian Johannes Stefan, Comisia pentru Cetatenie va aprecia daca dosarul acestuia este complet. In prezent, procedura de acordare/redobandire a cetateniei romane dureaza de la o luna pana la 12 luni. In consecinta, nu putem aprecia daca domnul Nicu Maximilian Johannes Stefan va fi cetatean roman pana la data de 28 martie 2009", se precizeaza intr-un raspuns remis de Ministerul Justitiei la solicitarea MEDIAFAX.

Maximilian Nicu a depus la consulatul Romaniei din Berlin actele necesare pentru obtinerea cetateniei romane, care i-ar permite sa evolueze pentru nationala pregatita de Victor Piturca in preliminariile Cupei Mondiale.

Nicu are 26 de ani si evolueaza la Hertha Berlin de la inceputul actualei editii de campionat, adunand, in 22 de etape, 21 de meciuri jucate si doua goluri marcate in Bundesliga.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies