Marica a ajuns expert pe site-ul UEFA, langa Xavi si Ibra! Le arata tuturor cum poti DA GOL chiar daca nu joci fotbal :) VIDEO

Ciprian Marica a ajuns expert pe site-ul UEFA, intr-o rubrica speciala unde au mai fost invitati Pirlo, Xavi si Ibrahimovic.

Marica a filmat pentru site-ul UEFA o demonstratie pentru tinerii fotbalisti care viseaza sa fie atacanti. Acesta le recomanda cateva sfaturi pentru a marca din unghiuri inchise. VEDETI VIDEO AICI

 "Salut, sunt Ciprian Marica, iar acestea sunt sfaturile mele de top pentru a marca din unghiuri inchise. Sper sa va ajut sa marcati mai multe goluri. Mie imi place de obicei sa trag la coltul lung, pentru ca cel mai mare avantaj il poti avea daca intri in centru din banda. Cand intru din flancul stang, cel mai usor pentru mine este sutez cu dreptul la coltul lung."

"Cand primesti mingea in zona careului, trebuie sa te gandesti cum poti marca mai simplu. Te uiti la poarta si decizi la care colt sa tragi. Mereu trebuie sa te gandesti inainte sa tragi. E cel mai greu pentru portar sa apere coltul lung, cand mingea e sutata asa cum trebuie."

"E foarte important sa iti calculezi timpul si sa te folosesti de piciorul tau de baza. Eu, de obicei, sutez cu interiorul. Dar trebuie sa te antrenezi sa descoperi cum poti suta cel mai bine. Cel mai bun sfat pe care il am pentru jucatorii tineri este sa aiba incredere. Eu stiu de ce joc fotbal, pentru ca sunt bun la fotbal. Totul este insa in minte, dar trebuie sa te antrenezi mult.", a spus Marica pentru UEFA.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Ce țări sunt plasate în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies