Italienii, la picioarele lui Valentin Mihăilă! Nota primită de internaționalul român după golul marcat în meciul cu Lecco

valentin mihaila Dennis Man Parma Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 18:00
Data actualizarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 18:00

Parma, echipa unde evoluează Dennis Man și Valentin Mihăilă, s-a impus categoric în fața celor de la Lecco, scor 4-0, și a făcut un pas important spre promovarea în Serie A.

Dennis Man a suferit o accidentare minoră și nu a fost în lot la meciul cu Lecco, dar Valentin Mihăilă a reușit să se facă remarcat cu un gol superb.

Valentin Mihăilă a fost lăudat de italieni după golul marcat în meciul cu Lecco

În minutul 22, internaționalul român a șutat imparabil cu dreptul de la marginea careului și nu i-a dat nicio șansă portarului advers.

Pentru prestația sa, Valentin Mihăilă a primit nota 7,5 din partea italienilor de la Parma Live. Jurnaliștii au remarcat faptul că internaționalul român a finalizat foarte multe faze cu șuturi la poartă și a destabilizat apărarea adversă cu dribblinguri și combinații reușite alături de coechipierii săi.

Un gol, multe accelerări și multe faze finalizate cu șuturi la poartă. Mai întâi în partea dreaptă, mai apoi în flancul stâng. Astăzi, a găsit spațiu și s-a distrat cu dribbliguri și un-doi-uri. Înlocuit în timpul meciului, și-ar mai fi dorit să stea pe teren câteva minute”, au scris italienii de la ParmaLive.

Singurul jucător care a primit o notă mai bună decât Valentin Mihăilă a fost Adrian Bernabe, autorul a două goluri în meciul cu Lecco.

Clasamentul din Serie B

Clasamente oferite de Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!